Libnet.ro
UNICEF

07:30

Antonescu: Vizita lui Joe Biden la Bucuresti reprezinta avantaje strategice pentru Romania

B1 B1,
Antonescu: Vizita lui Joe Biden la Bucuresti reprezinta avantaje strategice pentru Romania

Presedintele PNL Crin ANtonescu a salutat, miercuri, vizita vicepresedintelui american Joe Biden la Bucuresti, spunand ca cea mai importanta declaratie a acestuia este reafirmarea pozitiei americane cu articolul. continuă pe B1

Adevarul Live: cat de importanta este vizita lui Joe Biden la Bucuresti

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu au discutat, la Adevarul Live, importanta vizitei vicepresedintelui american, Joe Biden, in Romania.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la vizita lui Joe Biden in Romania

Vicepresedintele american Joe Biden a avut o zi plina la Bucuresti: intalniri cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, discurs in fata unui auditoriu compus din politicieni, membri ai societatii civile si reprezentanti ai Justitiei. HotNews. ro va prezinta o FOTOGALERIE cu cele mai relevante imagini ale vizitei lui Joe Biden in Romania click pe fotografie pentru a vedea Fotogaleria).

Mircea Dusa, in exclusivitate la 100 de minute, despre vizita lui Joe Biden in Romania

In timp ce relatiile dintre Rusia si NATO sunt tot mai incordate, Joe Biden, al doilea om al SUA, a venit la Bucuresti sa discute cu presedintele si premierul. Astazi, de la ora 18, ministrul Apararii, Mircea.

Cipru: Alerta cu bomba pe principalul aeroport, la o zi inainte de vizita lui Joe Biden

Principalul aeroport din Cipru a fost evacuat, marti, dupa o alerta cu bomba, a anuntat politia, relateaza AFP, conform Mediafax. Autoritatile sunt in alerta, la o zi inainte de sosirea vicepresedintelui american Joe Biden pe insula.

Politia Rutiera da asigurari: Vizita lui Joe Biden nu va bloca traficul in Capitala

Vizita celui de-al doilea om de la Casa Alba nu va bloca traficul in Capitala, da asigurari Politia Rutiera. Circulatia se va desfasura in conditii normale. Politistii ii sfatuiesc totusi pe soferi sa.

Joe Biden incepe marti o vizita oficiala de doua zile la Bucuresti. Vicepresedintele american va reasigura Romania de sprijinul SUA in criza ucraineana

Vicepresedintele american Joe Biden incepe, marti, o vizita oficiala de doua zile la Bucuresti, ce va fi urmata de o vizita in Cipru. Cu prilejul vizitei, oficialul american va da noi asigurari aliatilor europeni de sprijinul Statelor Unite in ceea ce priveste criza din Ucraina declansata de Rusia, a declarat luni un oficial de rand inalt din cadrul administratiei americane, citat de Reuters. Vizita lui Joe Biden face parte dintr-o serie de alte vizite in state din regiune, ce a inclus Ucraina, tarile baltice si Polonia.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Oficialul amedican a vizitat Centrul Vechi al Capitalei

Vicepresedintele SUA Joe Biden si-a petrecut seara alaturi de sotia sa prin Centrul Vechi al Capitalei, oficialul aflandu-se intr-o vizita de doua zile in Romania.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Air Force Two aterizeaza in jurul orei 14.30

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, in Romania a fost pregatita panala cel mai mic detaliu. Air Force Two aterizeaza marti la Bucuresti in jurul orei 14. 30, iar numarul doi in administratia Statelor Unite ale Americii va ramane timp de doua zile pe pamant romanesc.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Circulatia rutiera, in conditii normale

Circulatia rutiera se va desfasura in conditii normale in zilele de 20-21 mai, cu ocazia vizitei la Bucuresti a Vicepresedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden.

Vizita vicepresedintelui SUA, Joe Biden, la Bucuresti. Oficialul american a sosit la Palatul Victoria

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, a ajuns la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta. Cei doi oficiali vor sustine scurte declaratii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )