Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la vizita lui Joe Biden in Romania

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de la vizita lui Joe Biden in Romania

Vicepresedintele american Joe Biden a avut o zi plina la Bucuresti: intalniri cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, discurs in fata unui auditoriu compus din politicieni, membri ai societatii civile si reprezentanti ai Justitiei. HotNews. ro va prezinta o FOTOGALERIE cu cele mai relevante imagini ale vizitei lui Joe Biden in Romania click pe fotografie pentru a vedea Fotogaleria). continuă pe Hotnews

Mircea Dusa, in exclusivitate la 100 de minute, despre vizita lui Joe Biden in Romania

In timp ce relatiile dintre Rusia si NATO sunt tot mai incordate, Joe Biden, al doilea om al SUA, a venit la Bucuresti sa discute cu presedintele si premierul. Astazi, de la ora 18, ministrul Apararii, Mircea.

Antonescu: Vizita lui Joe Biden la Bucuresti reprezinta avantaje strategice pentru Romania

Presedintele PNL Crin ANtonescu a salutat, miercuri, vizita vicepresedintelui american Joe Biden la Bucuresti, spunand ca cea mai importanta declaratie a acestuia este reafirmarea pozitiei americane cu articolul.

Cipru: Alerta cu bomba pe principalul aeroport, la o zi inainte de vizita lui Joe Biden

Principalul aeroport din Cipru a fost evacuat, marti, dupa o alerta cu bomba, a anuntat politia, relateaza AFP, conform Mediafax. Autoritatile sunt in alerta, la o zi inainte de sosirea vicepresedintelui american Joe Biden pe insula.

Joe Biden: Romania a facut PROGRESE privind statul de drept

Romania a facut progrese reale privind statul de drept, a spus, marti, vicepresedintele SUA, Joe Biden, sosit la Bucuresti,dar a avertizat ca mai sunt lucruri de facut, iar SUA vor sustine eforturile.

Joe Biden: Romania poate juca un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, aflat la Bucuresti, a declarat in cadrul unui interviu ca Romania va avea un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei dupa conflictul cu Rusia si ca SUA colaboreaza cu statele din regiune pentru a reduce dependenta.

Joe Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a declarat vicepresedintele SUA. Joe Biden a subliniat, totodata, ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana.

Politia Rutiera da asigurari: Vizita lui Joe Biden nu va bloca traficul in Capitala

Vizita celui de-al doilea om de la Casa Alba nu va bloca traficul in Capitala, da asigurari Politia Rutiera. Circulatia se va desfasura in conditii normale. Politistii ii sfatuiesc totusi pe soferi sa.

Adevarul Live: cat de importanta este vizita lui Joe Biden la Bucuresti

Jurnalistii Ion M. Ionita si Liviu Iolu au discutat, la Adevarul Live, importanta vizitei vicepresedintelui american, Joe Biden, in Romania.

Joe Biden incepe marti o vizita oficiala de doua zile la Bucuresti. Vicepresedintele american va reasigura Romania de sprijinul SUA in criza ucraineana

Vicepresedintele american Joe Biden incepe, marti, o vizita oficiala de doua zile la Bucuresti, ce va fi urmata de o vizita in Cipru. Cu prilejul vizitei, oficialul american va da noi asigurari aliatilor europeni de sprijinul Statelor Unite in ceea ce priveste criza din Ucraina declansata de Rusia, a declarat luni un oficial de rand inalt din cadrul administratiei americane, citat de Reuters. Vizita lui Joe Biden face parte dintr-o serie de alte vizite in state din regiune, ce a inclus Ucraina, tarile baltice si Polonia.

VIDEO. Casa Alba publica imagini exclusive din timpul vizitei lui Joe Biden in Romania

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si-a inceput, marti, vizita la Bucuresti printr-un scurt discurs in fata militarilor romani si americani care participa la un exercitiu militar comun si carora le-a multumit pentru serviciile aduse celor doua tari, intalnirile cu oficialii urmand sa aiba loc miercuri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )