Libnet.ro
UNICEF

11:00

Joe Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joe Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a declarat vicepresedintele SUA. Joe Biden a subliniat, totodata, ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana. continuă pe Wall-Street Ro

Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept, dar mai sunt lucruri de facut

Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei de stiri Mediafax, vicepresedintele SUA, Joe Biden, subliniind ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana pe drumul cel bun.

Joe Biden: Romania a facut PROGRESE privind statul de drept

Romania a facut progrese reale privind statul de drept, a spus, marti, vicepresedintele SUA, Joe Biden, sosit la Bucuresti,dar a avertizat ca mai sunt lucruri de facut, iar SUA vor sustine eforturile.

Joe Biden: Romania poate juca un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, aflat la Bucuresti, a declarat in cadrul unui interviu ca Romania va avea un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei dupa conflictul cu Rusia si ca SUA colaboreaza cu statele din regiune pentru a reduce dependenta.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, vine marti la Bucuresti: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, va sosi marti la Bucuresti. Vizita are loc in contextul situatiei tensionate din Europa de Est si face parte dintr-o serie de intalniri programate de Washington in.

VIDEO. Casa Alba publica imagini exclusive din timpul vizitei lui Joe Biden in Romania

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si-a inceput, marti, vizita la Bucuresti printr-un scurt discurs in fata militarilor romani si americani care participa la un exercitiu militar comun si carora le-a multumit pentru serviciile aduse celor doua tari, intalnirile cu oficialii urmand sa aiba loc miercuri.

Exclusiv! Mircea Geoana, despre prezenta lui Joe Biden in Romania

Mircea Geoana, inalt Reprezentant al premierului pentru proiecte economice si diplomatie, a vorbit, la Antena 3, despre prezenta vicepresedintelui american Joe Biden in Romania. Nu e nevoie sa vina cineva din.

Interviu Mediafax cu Joe Biden: Sprijinul Romaniei va avea un rol cheie pentru refacerea stabilitatii Ucrainei si aderarea la UE a Moldovei. SUA vor ajuta Romania sa ramana pe drumul cel bun in privinta statului de drept

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, declara, intr-un interviu pentru Mediafax, ca sprijinul Romaniei va avea un rol cheie in efortul conducerii Ucrainei de refacere a stabilitatii acestei tari. Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a mai spus Joe Biden, subliniind ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana pe drumul cel bun.

Joe Biden, la Bucuresti: Romania, aliat de nadejde, partener serios si ferm. Avem o obligatie sacra sa fim alaturi de voi

Zi importanta pentru istoria Romaniei. Vicepresedintele SUA, Joe Biden, al doilea cel mai puternic om din administratia Obama, se afla intr-o vizita oficiala la Bucuresti. Joe Biden a facut deja primele declaratii, prin care si aceea ca Romania este.

UPDATE Vicepresedintele SUA Joe Biden se intalneste miercuri cu Traian Basescu si Victor Ponta. El va sustine declaratii de presa cu presedintele si premierul, apoi un discurs la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu il va primi, miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, cei doi urmand sa sustina, dupa convorbirile oficiale si cele tete-a-tete, declaratie de presa comuna, potrivit programului public al sefului statului, publicat pe site-ul Presedintiei. Ulterior, in cursul dupa-amiezei, vicepresedintele american va sustine, tot la Palatul Cotroceni, o alocutiune. UPDATE: Premierul Victor Ponta il va primi la randul sau, miercuri, la Palatul Victoria, pe vicepresedintele SUA Joe Biden. Dupa declaratiile de presa pe care le va sustine impreuna cu oficialul american, premierul va asista la discursul pe care Biden il va sustine la Cotroceni, anunta Guvernul intr-un comunicat transmis marti seara.

VP-ul american, Joe Biden, ajunge astazi in Romania. Va avea intalniri scurte cu Basescu si Ponta pe tema crizei din Ucraina

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, vine astazi in Romania. Nu va ramane mai mult de 24 de ore pe teritoriul tarii noastre si vine cu un scop clar: criza din Ucraina. Biden are programate mai multe int.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )