Libnet.ro
UNICEF

12:00

Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept, dar mai sunt lucruri de facut

Adevărul Adevărul,
Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept, dar mai sunt lucruri de facut

Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a declarat, intr-un interviu acordat agentiei de stiri Mediafax, vicepresedintele SUA, Joe Biden, subliniind ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana pe drumul cel bun. continuă pe Adevărul

Joe Biden: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Romania facut progrese reale in consolidarea statului de drept si in tragerea la raspundere a demnitarilor, dar mai sunt lucruri de facut, a declarat vicepresedintele SUA. Joe Biden a subliniat, totodata, ca Washingtonul va ajuta Bucurestiul sa ramana.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, vine marti la Bucuresti: Romania a progresat in consolidarea statului de drept

Vicepresedintele Statelor Unite, Joe Biden, va sosi marti la Bucuresti. Vizita are loc in contextul situatiei tensionate din Europa de Est si face parte dintr-o serie de intalniri programate de Washington in.

Joe Biden: Romania a facut PROGRESE privind statul de drept

Romania a facut progrese reale privind statul de drept, a spus, marti, vicepresedintele SUA, Joe Biden, sosit la Bucuresti,dar a avertizat ca mai sunt lucruri de facut, iar SUA vor sustine eforturile.

Joe Biden: Romania poate juca un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, aflat la Bucuresti, a declarat in cadrul unui interviu ca Romania va avea un rol cheie in refacerea stabilitatii Ucrainei dupa conflictul cu Rusia si ca SUA colaboreaza cu statele din regiune pentru a reduce dependenta.

Romania a inregistrat in martie cea mai puternica accelerare din UE a lucrarilor din constructii

Romania a inregistrat in martie cel mai puternic avans al lucrarilor din constructii fata de luna februarie, de 10,3%, in timp ce la nivelul Uniunii Europene UE) a fost consemnata o contractie de 0,5%,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )