Libnet.ro
UNICEF

14:00

Antonescu vrea ca partidele sa faca un pact pentru exploatarea resurselor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antonescu vrea ca partidele sa faca un pact pentru exploatarea resurselor

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca va propune un pact al tuturor fortelor politice in privinta criteriilor de exploatare a resurselor prin intermediul unor actori economici, conform Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Dragnea, despre Antonescu: Vrea sa candideze singur la prezidentiale?

Poate Crin Antonescu vrea sa candideze singur, sau poate vrea sa fie candidatul dreptei. Acestea sunt explicatiile pe care le-a gasit presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, pentru atacurile presedintelui PNL.

A uitat sa faca rezervarile pentru nunta si acum risca iNCHISOAREA. Ce a facut un englez pentru a-si pacali logodnica

Speriat ca a uitat sa faca rezervarile pentru nunta si ca logodnica s-ar supara foarte tare, un englez a incercat sa mai castige timp cu. o amenintare cu bomba. Neil McArdle, un barbat de 36 de ani din.

Guvernul vrea suplimentarea posturilor DNA pentru infiintarea unor structuri proprii de recuperare a creantelor, de filaj si de investigatori sub acoperire

Ministerul Justitiei a lansat in dezbatere publica un proiect de Hotarare de Guvern ce prevede suplimentarea numarului maxim de posturi al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cu 50 de posturi de ofiteri si agenti de politie judiciara pentru infiintarea in cadrul institutiei a unor structuri proprii de recuperare a creantelor, de filaj si de investigatori sub acoperire.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )