Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonia si Alex Velea, parada de saruturi fierbinti la Media Music Awards!

ADPM ADPM,
Antonia si Alex Velea, parada de saruturi fierbinti la Media Music Awards!

Antonia i-a fost alaturi iubitului ei, Alex Velea, la editia din acest an a galei Media Music Awards. Cei doi au format cel mai frumos cuplu prezent pe Green Carpet si nu au facut rabat de la saruturi fierbinti in vazul tuturor! . continuă pe ADPM

Green Carpet Fashion! Cum s-au imbracat vedetele la Media Music Awards

De la Andreea Balan, Elena Gheorghe sau Corina si pana la Antonia si Alex Velea, Alina Eremia, Delia ori Smiley, iata cum s-au imbracat vedetele la Media Music Awards 2015! .

Antonia si Alex Velea, scene fierbinti pe scena: i-a dat jos fusta si a sarutat-o

Alex Velea si Antonia fomeaza unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi au impreuna un baietel si nu ezita sa isi arate dragostea unul fata de celalalt in public. Un astfel de moment a avut loc si pe scena.

Cei mai in voga artisti ai momentului, show-uri de senzatie la Media Music Awards! FOTO

Cei mai in voga artisti ai momentului au urcat seara trecuta pe impresionanta scena Media Music Awards, amplasata in Piata Mare din Sibiu, oferindu-le celor peste 40. 000 de spectatori show-uri de-a dreptul uimitoare.

Corina a facut revolutie feminista la Media Music Awards! Cel mai controversat show al serii!

Corina a bifat cel mai controversat show din cadrul editiei de anul acesta a galei Media Music Awards. A fost Printesa Razboinica si a facut spectacol mai ceva ca in Mad Max! .

Delia, record la Media Music Awards! Iata cine a castigat la marea gala muzicala de la Sibiu

Delia a fost marea castigatoare a editiei din acest an a Media Music Awards. Indragita artista a plecat acasa cu nu mai putin de 7 trofeede cristal si a facut un show de zile mari pe scena de la Sibiu! Iata lista completa a castigatorilor! .

Gala Media Music Awards poate fi urmarita in aceasta seara in direct pe internet

Cea de-a patra editie a galei Media Music Awards, ce se va desfasura in aceasta seara in Piata Mare din Sibiu, va putea fi urmarita in direct atat la tv, pe MTV Romania si Pro TV International, cat si pe internet! .

Cum se pregatesc vedetele pentru Media Music Awards! VIDEO

De la Delia, Alina si Mircea Eremia sau baietii de la trupa Maxim si pana la Nicole Cherry, Randi si Jo ori Connect-R, iata cum se pregatesc vedetele pentru Media Music Awards, eveniment ce va avea loc chiar in aceasta seara, la Sibiu! .

Andra lanseaza noua piesa, iar Corina face show ca in Mad Max la Media Music Awards!

A inceput deja numaratoarea inversa pana la editia de anul acesta a galei Media Music Awards, in cadrul careia Andra si va lansa noul single, iar Corina va face show Mad Max. Iata ce alte surprize pregatesc artistii pentru seara cea mare! .

Media Music Awards 2015, momente controversate: Andreea Balan, imbracata precum mama dragonilor si revolutia feminista a Corinei FOTO

Atmosfera galei Media Music Awards 2015 a fost intretinuta de show-urile puse in scena de vedete, care au incercat sa se remarce in diferite feluri. Andreea Balan a abordat o tinuta inspirata din serialul Urzeala tronurilor, Corina Bud s-a remarcat printr-un show lasciv, iar Andra a purtat haine rock.

Fara limita! Corina Bud a incins spiritele cu un show incendiar pe scena la Media Music Awards

Ii place sa socheze si o face de fiecare data. Corina Bud, 35 de ani, a facut un show incendiar la gala Media Music Awards.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )