Libnet.ro
UNICEF

06:00

Antreprenorii si banii: Companiile din SUA sunt atat de creative fata de cele din Europa si Asia datorita finantarii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Antreprenorii si banii: Companiile din SUA sunt atat de creative fata de cele din Europa si Asia datorita finantarii

Majoritatea antreprenorilor care au acum afaceri de zeci de milioane de euro si-au lansat afacerile in anii 039;90 si au investit cateva milioane de lei ori mii de dolari/marci. bani imprumutati de la prieteni. Si toti recunosc ca de multe ori diferenta. continuă pe Wall-Street Ro

Liviu Dan Dragan, Totalsoft: Companiile din SUA sunt atat de creative fata de cele din Europa si Asia datorita finantarii

Faptul ca firmele din SUA sunt atat de creative fata de cele din Europa si Asia se datoreaza in special finantarii. Peste tot au fost create lucruri foarte importante pentru ca niste oameni extrem de pozitivi care au investit in start-up-uri, a.

Bursele europene, afectate de o emisiune de obligatiuni a Italiei si neintelegerile din SUA

Actiunile marilor companii europene au incheiat sedinta de tranzactionare in scadere, pe fondul interesului scazut pentru o emisiune de obligatiuni a Italiei si a ingrijorarii ca neintelegerile din SUA privind bugetul ar putea bloca activitatile guvernamentale, potrivit surselor internationale de presa.

JPMorgan negociaza un acord de 11 miliarde dolari cu Justitia din SUA

JPMorgan Chase and Co. , cea mai mare banca americana dupa valoarea activelor, este pe punctul sa incheie o intelegere de 11 miliarde dolari cu autoritatile din SUA ca sa puna capat mai multor investigatii legate de practicile acesteia pe piata obligatiunilor ipotecare, spun surse apropiate situatiei, citate de presa internationala.

Alibaba s-ar putea lista pe bursa din SUA. Cel mai valoros IPO dupa Facebook

Alibaba Group Holding, cea mai valoroasa companie de eCommerce din China, ar putea sa se listeze pe bursa din SUA dupa ce nu a cazut de acord cu bursa din Hong Kong, conform unor persoane familiare cu situatia, citate de presa internationala.

O comunitate importanta din SUA ne sustine in problema vizelor

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a avut o intrevedere cu reprezentantii organizatiilor evreiesti din SUA, care i-au promis sprijin in vederea ridicarii vizelor pentru cetatenii din tara noastra care calatoresc in Statele Unite.

ROMEPS: Doar 2% din blocuri sunt izolate in prezent

Doar 2% din blocuri sunt izolate in prezent, in tara, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor de Polistiren Expandat din Roma and 172;nia ROMEPS). Astfel, din aproximativ 900. 900 de blocuri existente in Romania, din care 8800 de blocuri sunt in Bucuresti 15% din total), doar aproximativ 1000 sunt izolate.

Presa din SUA: Arsenalul chimic sirian, in mare parte inutilizabil

Armele chimice detinute de sirieni sunt in mare parte inutilizabile si ar putea fi astfel distruse mai rapid decat se estima initial, potrivit unui raport confidential americano-rus citat de.

Speculatori timizi, in asteptarea stirilor din SUA

In prima parte a sedintei de la mijlocul saptamanii, speculatorii au lasat impresia ca nu sunt foarte interesati de speculatii, asteptand partea scunda a zilei, cand stirile de pe piata americana dau un alt suflu pietei.

Bursa din SUA a inchis in crestere

Indicii bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri.

Bursa din SUA a inchis in scadere

Indicii bursei din Statele Unite ale Americii SUA) au inchis in scadere sedinta de tranzactionare de ieri.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )