Libnet.ro
UNICEF

06:00

Anunt oficial: Ma retrag de la Dinamo!. Cat costa echipa din Stefan cel Mare

Antena3 Antena3,
Anunt oficial: Ma retrag de la Dinamo!. Cat costa echipa din Stefan cel Mare

Patronul lui Dinamo, Ionut Negoita, a anuntat oficial ca renunta la club. A stabilit si pretul pentru care vinde formatia din Stefan cel Mare. Am investit in jurul a 13 milioane de euro. Cine. continuă pe Antena3

Ionut Negoita: Anunt oficial ca ma retrag de la Dinamo. Decizia mea este ireversibila

Patronul FC Dinamo, Ionut Negoita, a anuntat, luni seara, ca se retrage de la gruparea bucuresteana, el precizand ca decizia sa este ireversibila si ca echipa are bugetul asigurat pana la finalul sezonului, potrivit news. ro.

Cum arata si cat costa umbrela care face fata celor mai puternice rafale de vant

La vremuri extreme, gadgeturi extreme. Umbrela din imaginea de mai sus face fata la vant puternic, ploi torentiale si chiar paintball. Totul sta in sistemul telescopic din structura de metal a umbrele.

Caru' cu Vedete: A patruns in cantonament si... Amanta care a spart familia FCSB-ului a facut ravagii la o alta echipa din Liga I; Cum s-a umilit mama lui Marcel Toader ca sa-l scape pe fiul ei de un proces cu miza mare; Ce mai face omul care a inventat

I-au scos emisiunea din grila, dar. Cunoscutul prezentator TV s-a reprofilat! Cum a fost filmat la un chef cu lautari. Radu Moraru si-a aratat talentele in fata. Mircea Radu implineste 49 de ani, dar nu face chef de ziua lui. Fara petreceri pana cresc copiii! Mircea Radu nu face chef de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )