Libnet.ro
UNICEF

23:00

Anunt pentru romanii care lucreaza la institutiile europene din Bruxelles: Comisia Europeana le cere angajatilor sa stea acasa

Hotnews Hotnews,
 Anunt pentru romanii care lucreaza la institutiile europene din Bruxelles: Comisia Europeana le cere angajatilor sa stea acasa

Comisia Europeana le cere angajatilor sa stea acasa sau sa ramana in locurile unde se afla, transmite Reuters. Reuters arata ca institutia si-a inchis portile, astfel incat nimeni nu mai poate intra sau iesi in acest moment. continuă pe Hotnews

Veste extraordinara! Cati bani primesc romanii care debuteaza anul acesta in afaceri

Statul sare in ajutorul celor care vor sa inceapa o afacere. Romanii care vor sa debuteze in afaceri vor primi un ajutor financiar nerambursabil, de pana la 10. 000 de euro, scrie.

Atac terorist la o baza militara a Uniunii Europene din Mali

Indivizi inarmati au atacat, luni seara, o baza militara a Uniunii Europene din capitala statului Mali, Bamako, un atacator fiind impuscat mortal in schimbul de focuri, afirma surse oficiale.

Atac terorist la o baza militara a Uniunii Europene din Mali

Indivizi inarmati au atacat, luni seara, o baza militara a Uniunii Europene din capitala statului Mali, Bamako, un atacator fiind impuscat mortal in schimbul de focuri, afirma surse oficiale citate de site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Apple a facut un anunt pentru romani. Daca ai iPhone, fa imediat aceste setari

Se fac deja cativa ani de cand Apple a introdus autentificare in doi pasi pentru utilizatorii din SUA, dar odata cu lansarea iOS 9. 3, aceasta e disponibila si in Romania, scrie PlaytechDin ce in ce mai multe.

Belgia intentioneaza sa introduca principiul privarii automate de libertate pentru persoanele care revin din Siria

Belgia intentioneaza sa introduca principiul privarii automate de libertate pentru toate persoanele care revin din Siria, scrie marti seara Le Soir, preluat de 7sur7. be.

Seful SMG se intalneste cu detasamentul de forte speciale care s-a intors din Afganistan

Seful Statului Major General, gen. Nicolae Ciuca, se intalneste, marti, cu luptatorii din Grupul romanesc de operatii speciale care a fost in misiune in Afganistan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )