Libnet.ro
UNICEF

22:00

Anunt de ultima ora la Berlin: Angela Merkel este nevoita sa-si aleaga un alt succesor

Adevărul Adevărul,
Anunt de ultima ora la Berlin: Angela Merkel este nevoita sa-si aleaga un alt succesor

Presedinta Uniunii Crestin Democrate CDU) Annegret Kramp-Karrenbauer, protejata cancelarului Angela Markel, a renuntat sa-i succeada la conducerea guvernului si urmeaza sa demisioneze de la sefia formatiunii politice conservatoare, provocand astfel o adevarata furtuna politica la Berlin. continuă pe Adevărul

Angela Merkel a concediat un membru al guvernului sau

Cancelarul Angela Merkel a concediat, sambata, un membru al guvernului sau si al propriului sau partid conservator, ca urmare a scandalului provocat de alegerea presedintelui-ministru al landului Turingia dupa o alianta electorala fara precedent intre Uniunea Crestin Democrata CDU) si AfD extrema dreapta) la nivel regional, relateaza AFP.

Angela Merkel a concediat un membru marcant al guvernului sau dupa o aliere a acestuia cu extrema dreapta

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, a concediat sambata un membru al guvernului sau si al propriului sau partid conservator, in urma unui scandal la nivel national provocat de o alianta inedita intre parlamentari regionali reprezentanti ai dreptei moderate si parlamentari ai dreptei extreme, informeaza Agerpres.

Alina Bica, mesaj de ultima ora pentru judecatori

Miscare decisiva in dosarul despagubirilor frauduloase de la ANRP. Alina Bica, achitata in prima instanta a transmis autoritatilor din tara noastra un mesaj de ultima ora care va fi transmis in fata magistratilor in scurta vreme.

VREMEA. Prognoza meteo 11 februarie. Vremea se schimba din nou. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Pe parcursul zilei si in orele serii, cerul va avea innorari in cea cea mai mare parte a tarii. La munte va ninge, iar vantul va sufla tare, in special la altitudini mari, unde vor fi rafale de peste 90. 120 kmh, viscolind si spulberand zapada si determinand scaderea vizibilitatii sub 50 m; se va depune strat de zapada, mai consistent in nordul Carpatilor Orientali.

Marcel Ciolacu, anunt de ultima ora despre candidatura sa la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, va anunta saptamana viitoare daca se inscrie sau nu in competitia pentru functia de presedinte plin al partidului, la congresul ce ar urma sa aiba loc, cel mai probabil, la sfarsitul acestei luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )