Libnet.ro
UNICEF

00:08

UE anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana UE) a anuntat astazi ca ia in calcul aplicarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa atacul separatistilor prorusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. continuă pe Ziarul Bursa

UE cere NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Sefii de state si Guverne din UE le cer ministrilor Afacerilor Externe, care se reunesc joi la Bruxelles, sa evalueze situatia si sa ia in considerare orice actiune adecvata, in special noi sanctiuni. Mesajul vine in contextul in care situatia din estul Ucrainei s-a deteriorat grav din cauza atacurile separatistilor sustinuti de Federatia Rusa.

SUA si Europa ameninta cu noi sanctiuni impotriva Moscovei

Liderii din SUA si Europa au amenintat ca vor impune noi sanctiuni impotriva Moscovei, dupa ce un atac cu racheta atribuit separatistilor prorusi a ucis 30 de civili in orasul Mariupol, din estul Ucrainei.

Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate. Ora 12. 12: Ministrii de Externe din UE vor cere Comisiei Europene sa pregateasca noi sanctiuni pentru Rusia, decizia finala e asteptata pe 12 februarie - Reuters.

ULTIMA ORA Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate.

UE si SUA pregatesc noi sanctiuni la adresa Rusiei, acuzata ca ar fi responsabila de deteriorarea situatiei din Ucraina

Uniunea Europeana si Statele Unite au anuntat, marti, ca ia in calcul noi sanctiuni impotriva Rusiei, din cauza responsabilitatii sale in deteriorarea situatiei din estul Ucrainei. Se ia in calcul inclusiv ca Rusia sa fie eliminata din sistemul bancar international SWIFT. in consecinta, Moscova ar putea intra intr-un colaps economic total,informeaza tvrain. ru.

Iohannis: Sanctiunile impotriva Rusiei trebuie intensificate daca Moscova nu participa credibil la gasirea unei solutii politice a conflictului din estul Ucrainei

Sanctiunile impotriva Rusiei ar trebui intensificate in lipsa participarii sale credibile la gasirea unei solutii politice care sa evite pierderi de vieti omenesti, se arata in mesajul presedintelui Klaus Iohannis transmis in urma atacurilor asupra populatiei civile din orasul portuar ucrainean Mariupol.

SUA ameninta Rusia cu noi sanctiuni dupa atacurile separatistilor asupra orasului ucrainean Mariupol

Secretarul american de Stat John Kerry a anuntat duminica o crestere a presiunii SUA si partenerilor internationali asupra Rusiei daca Moscova nu va inceta sa-i sustina pe separatistii din Ucraina si nu-si va retrage soldatii si armamentul din Ucraina. Avertismentul dat de SUA a venit la scurt timp dupa cu separatistii, sprijiniti de fortele ruse, au atacat furibund orasul Mariupol, extinzand linia frontului din est spre sudul Ucrainei.

Primaria Targoviste anunta noi masuri impotriva maidanezilor

Reprezentantii Primariei Targoviste anunta luarea de noi masuri dupa ce numarul maidanezilor de pe strazile municipiului pare din ce in ce mai mare. Viceprimarul Targovistei, Cristian Stan, a declarat ca se va face un recensamant pentru ca nu se stie numarul cainilor fara stapan din municipiu, se va intocmi un plan de masuri si vor incepe demersuri pentru construirea unui adapost pentru caini.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )