Libnet.ro
UNICEF

21:00

ULTIMA ORA Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate. continuă pe Hotnews

Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate. Ora 12. 12: Ministrii de Externe din UE vor cere Comisiei Europene sa pregateasca noi sanctiuni pentru Rusia, decizia finala e asteptata pe 12 februarie - Reuters.

UE anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Uniunea Europeana UE) a anuntat astazi ca ia in calcul aplicarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, dupa atacul separatistilor prorusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol.

SUA si Europa ameninta cu noi sanctiuni impotriva Moscovei

Liderii din SUA si Europa au amenintat ca vor impune noi sanctiuni impotriva Moscovei, dupa ce un atac cu racheta atribuit separatistilor prorusi a ucis 30 de civili in orasul Mariupol, din estul Ucrainei.

UE cere NOI SANCTIUNI impotriva Rusiei

Sefii de state si Guverne din UE le cer ministrilor Afacerilor Externe, care se reunesc joi la Bruxelles, sa evalueze situatia si sa ia in considerare orice actiune adecvata, in special noi sanctiuni. Mesajul vine in contextul in care situatia din estul Ucrainei s-a deteriorat grav din cauza atacurile separatistilor sustinuti de Federatia Rusa.

Romii cer Germaniei noi daune pentru chinurile indurate in timpul Holocaustului

Romii care au supravietuit Holocaustului si urmasii lor cer Germaniei noi despagubiri pentru chinurile indurate an lagare, relateaza Digi 24. in timpul celui de AL Doilea Razboi Mondial 25. 000 de romi au fost.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )