Libnet.ro
UNICEF

00:08

Romii cer Germaniei noi daune pentru chinurile indurate in timpul Holocaustului

B1 B1,
Romii cer Germaniei noi daune pentru chinurile indurate in timpul Holocaustului

Romii care au supravietuit Holocaustului si urmasii lor cer Germaniei noi despagubiri pentru chinurile indurate an lagare, relateaza Digi 24. in timpul celui de AL Doilea Razboi Mondial 25. 000 de romi au fost. continuă pe B1

Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate. Ora 12. 12: Ministrii de Externe din UE vor cere Comisiei Europene sa pregateasca noi sanctiuni pentru Rusia, decizia finala e asteptata pe 12 februarie - Reuters.

ULTIMA ORA Liderii statelor UE anunta noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor in Mariupol

Liderii celor 28 de state membre UE au anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca iau in calcul noi sanctiuni pentru Rusia dupa atacul sangeros al separatistilor pro-rusi asupra civililor si militarilor ucraineni din orasul Mariupol. Reactia sefilor de stat si de guvern din UE este una surprinzatoare pentru analisti, fiind extrem de rare cazurile cand Consiliul European da un comunicat de presa in afara intalnirilor regulate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )