Libnet.ro
UNICEF

18:30

Anuntul important facut de Vladimir Putin. Ce se va intampla cu pretul gazelor naturale pe care Rusia le vinde Ucrainei

Antena3 Antena3,
Anuntul important facut de Vladimir Putin. Ce se va intampla cu pretul gazelor naturale pe care Rusia le vinde Ucrainei

Rusia va scadea pretul gazelor naturale pe care le vinde Ucrainei, informeaza AFP. Anuntul a fost facut marti presedintele rus Vladimir Putin, dupa intalnirea cu omologul sau ucrainean, Viktor. continuă pe Antena3

UPDATE. Acord Rusia-Ucraina. Putin anunta ca va scadea pretul gazelor. Reactia SUA.

Ucraina si Rusia au semnat marti un acord bilateral care prevede eliminarea unor bariere comerciale, pana la sfarsitul anului viitor, informeaza Mediafax. In virtutea acordului, Rusia va imprumuta Ucrainei 15 miliarde de dolari prin achizitii de obligatiuni emise de Ministerul Finantelor de la Kiev, in 2013 si 2014, si va reduce pretul gazelor cu o treime, a anuntat presedintele rus, Vladimir Putin. Tinand cont de problemele economiei ucrainene, guvernul rus a decis sa plaseze o parte din .

UPDATE. Acord Rusia-Ucraina. Putin anunta ca va scadea pretul gazelor.

UPDATE: Rusia si Ucraina au semnat, marti, un acord destinat eliminarii obstacolelor comerciale dintre cele doua tari, in cadrul unei vizite in Rusia a presedintelui ucrainean Viktor Ianukovici, relateaza AFP, conform Mediafax. Acest acord a fost semnat alaturi de alte documente, la incheierea negocierilor intre Ianukovici si omologul sau rus, Vladimir Putin, in timp ce opozitia ucraineana manifesteaza la Kiev de la renuntarea, la sfarsitul lui noiembrie, la un Acord de Asociere cu Uniunea .

Gazprom a redus cu o treime pretul gazelor pentru Ucraina

Gazprom si Naftogaz au semnat un act aditional la contractul de vanzare-cumparare a gazelor naturale din 19 ianuarie 2009, care prevede reducerea pretului la metan pana la 268 de dolari pentru o mie de metri cubi, a anuntat presedintele rus Vladimir Putin, citat de Vedomosti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )