Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anuntul OFICIAL facut de ministrul de externe cu privire la Republica Moldova. Ce se intampla cu tara vecina

Antena3 Antena3,
Anuntul OFICIAL facut de ministrul de externe cu privire la Republica Moldova. Ce se intampla cu tara vecina

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, duminica, raspunzand unei intrebari privind unirea cu Republica Moldova, ca, momentan, singura solutie fezabila este integrarea tarii vecine in UE, dar. continuă pe Antena3

Ministrul ucrainean de Externe: Situatia din Transnistria este o mare preocupare, nu doar pentru Ucraina, nu doar pentru Republica Moldova, ci si pentru Europa

Ministrul ucrainean de Externe, Andrii Descita, s-a declarat, vineri, in contextul anexarii Crimeei de catre Rusia, foarte preocupat de situatia din Transnistria, o entitate separatista prorusa din Republica Moldova, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

Jean-Claude Junker: UE trebuie sa semneze in urmatoarele saptamani acordul cu Republica Moldova, pentru a-l opri pe Putin sa faca ce a facut in Crimeea

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, candidatul Partidului Popular European PPE) la functia de presedinte al Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker: UE trebuie sa semneze in urmatoarele saptamani acordul cu Republica Moldova, pentru a-l opri pe Putin sa faca ce a facut in Crimeea

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Juncker, candidatul Partidului Popular European PPE) la functia de presedinte al Comisiei Europene.

Junker: UE trebuie sa semneze rapid acordul cu Republica Moldova.

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, candidatul PPE la functia de presedinte al Comisiei Europene, potrivit Mediafax. UE ar trebuie sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a o lua inaintea presedintelui rus) Vladimir Putin, pentru a-l impiedica sa faca in R. Moldova ce a facut in .

Presedintele Comisiei de Afaceri Externe a PE: Uniunea Europeana va continua sa-si aprofundeze relatiile cu Republica Moldova

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Parlamentului European, Elmar Brok PPE, Germania), a declarat, intr-un interviu acordat HotNews. ro, ca Uniunea Europeana va continua sa-si aprofundeze relatiile cu Republica Moldova si, in schimb, va inaspri sanctiunile asupra Rusiei, daca Moscova va incerca sa reaprinda conflicte. In context, europarlamentarul german a aratat ca actuala criza din Crimeea ar putea sa accelereze diversificarea surselor de energie ale Germaniei, in vederea diminuarii ponderii importurilor de gaze rusesti.

Ce face Uniunea Europeana pentru a-l OPRI pe Putin. Trebuie sa SEMNAM cu Republica Moldova

Uniunea Europeana ar trebui sa semneze Acordul de asociere cu Republica Moldova in urmatoarele saptamani, pentru a se evita ingerinte ale Rusiei similare cu cele din Ucraina, afirma Jean-Claude Junker, .

Traian Basescu: Am solicitat la summitul PPE devansarea pentru iunie a semnarii Acordului de asociere cu Republica Moldova

Presedintele roman Traian Basescu a declarat joi ca a solicitat la summitul PPE sprijin pentru ca semnarea Acordului de asociere si a acordului de liber schimb cu Republica Moldova sa fie devansata pana la.

Reportaj AFP: In Republica Moldova, saracia este principala grija si nu o posibila repetare a scenariului ucrainean

Republica Moldova, fosta republica sovietica care se confrunta cu o regiune separatista vorbitoare de limba rusa, este ingrijorata de o posibila repetare a scenariului ucrainean pe teritoriul sau, dar cetatenii moldoveni sunt in principal mai preocupati de posibila agravare a situatiei economice deja dezastruoase, conform AFP. Prinsa intre Romania, membra a Uniunii Europene la vest si Ucraina, Republica Moldova, o tara cu 3,5 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din Europa, avand un PIB pe cap de locuitor de 2. 037 dolari in 2012, potrivit Bancii Mondiale.

Juncker: UE trebuie sa protejeze Republica Moldova de Rusia.

Candidatul PPE la sefia Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a aratat ca Uniunea Europeana nu trebuie sa permita ca Republica Moldova sa devina urmatoarea victima a Rusiei, dupa Ucraina,relateaza Welt am Sonntag, conform Agerpres. Citeste si: Comandant NATO: Suntem preocupati de riscul unei interventii militare ruse in Transnistria Fostul premier luxemburghez a declarat, duminica, publicatiei germane ca UE ar trebui sa semneze rapid un acord de asociere cu Republica Moldova, la fel cum .

Postul B1 TV, amendat de CNA pentru emisiunea in care Radu Banciu a jignit femeile din Republica Moldova

CNA a decis, joi, sa amendeze B1 TV cu 15. 000 de lei, din cauza mai multor editii ale emisiunii Lumea lui Banciu, in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios, intr-una din aceste editii realizatorul facand mai multe comentarii injurioase referitoare la femeile din Republica Moldova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )