Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apel disperat pe Facebook! Alerta pentru toti romanii care tranziteaza Ungaria si Austria

Antena3 Antena3,
Apel disperat pe Facebook! Alerta pentru toti romanii care tranziteaza Ungaria si Austria

Ilie Tundrea, unul dintre miile de romani care tranziteaza autostrada din Ungaria sau din Austria, a recurs la reteaua de socializare Facebook pentru a face cunoscut ce i s-a intamplat lui. continuă pe Antena3

Romanii care muncesc la ferme in Danemarca sunt umiliti de patroni si se plang de conditiile insalubre (VIDEO)

Romanii care muncesc in Danemarca au ajuns la disperare. Oamenii au plecat din tara cu sperante si vise, insa au ajuns repede sa fie dezamagati de ce au gasit acolo. Majoritatea celor care au.

Patronul fabricii de lactate Bradet face apel pe Facebook pentru reinceperea productiei

Patronul fabricii de lactate Bradet, Marius Badea, a lansat un apel pe Facebook, pentru ca oamenii sa il ajute, prin votul lor, sa reincepa productia.

Statele Unite, in alerta. Imaginile din satelit care arata ce pregateste Coreea de Nord

Imagini luate recent prin satelit indica o serie de activitati suspecte la principalul complex nuclear din Coreea de Nord, ce ar putea fi semnul ca Phenianul trateaza plutoniu pentru a fabrica noi bombe.

Romania a lansat o notificare in sistemul european de alerta pentru bomboane de ciocolata provenite din Polonia

Autoritatile din Romania au transmis o notificare in Sistemul de alerta rapida pentru alimente si furaje al Comisiei Europene RASFF) cu privire la existenta unor bucati de plastic in bomboanele de ciocolata marca Crazy Collection provenite din Polonia. Notificarea a fost inregistrata in data de 1 aprilie 2016, scrie Agerpres.

Alina Petre, obligata de instanta sa stearga de pe Facebook mai multe postari in care facea referiri la fostui ei sot, fiul lui Virgil Magureanu

Alina Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu, a fost obligata de instanta sa stearga de pe contul personal de Facebook mai multe postari in care facea referiri la fostui ei sot, informeaza.

Delia, replica savuroasa pentru un fan care i-a criticat coafura de la Welcome to Deliria

Delia a avut o replica spumoasa pentru un fan care i-a criticat pe Facebook una dintre coafurile spectaculoase din timpul show-ului Welcome to Deliria, de la Sala Palatului. Delia a postat in.

DOCUMENT Cum arata noul plan-cadru pentru gimnaziu, dupa care vor invata elevii incepand cu anul scolar 2017-2018

Ministerul Educatiei a adoptat noul plan-cadru pentru invatamantul gimnazial. Planul-cadru este documentul care prevede ce discipline vor face elevii de clasele V-VIII si cate ore ii vor fi alocate pe saptamana fiecarei materii. Potrivit noului plan-cadru, disciplina Limba si literatura romana pierde o ora la clasa a V-a. La ora actuala, elevii fac 5 ore/saptamana de Romana la clasa a V-a si 4 ore/saptamana la clasele VI-VIII, or noul plan prevede 4 ore/saptamana pentru toate clasele de gimnaziu. Materia Latina, in prezent studiata la clasa a VIII-a, va fi studiata doar la clasa VII-a, sub forma de Elemente de limba latina si de cultura romanica. Noul plan-cadru pentru clasele V-VIII urmeaza sa fie pus in aplicare incepand cu anul scolar 2017-2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )