Libnet.ro
UNICEF

01:06

Apocalipsa vine pe scara Richter. Cutremurul din Italia a ras biserici si a scos mortii din morminte

Adevărul Adevărul,
Apocalipsa vine pe scara Richter. Cutremurul din Italia a ras biserici si a scos mortii din morminte

Centrul Italiei a fost afectat duminica de cel mai puternic seism din ultimii 36 de ani din Peninsula si al patrulea in decurs de numai o saptamana. Oamenii din zona au ajuns in pragul disperarii. continuă pe Adevărul

Cutremurul din Italia. Protectia Civila ii ajuta pe sinistrati, echipe specializate verifica toate constructiile vechi pentru a stabili gradul de afectare si a-i evacua pe cei aflati in pericol

Imediat dupa cutremurul de 6,5 grade de duminica dimineata din centrul Italiei, Protectia Civila s-a pus in miscare fiind prezenta in toate localitatile afectate. Simultan, au intrat in actiune si echipe de specialisti pentru a evalua zonele cu risc de prabusire a cladirilor pentru a-i evacua pe localnici si a limita numarul victimelor.

Marturia unei romance despre cutremurul din Italia. Valeria Ilinca: Ne pregateam sa mergem la biserica. Acum suntem in strada. Biserica s-a prabusit

Valeria Ilinca, romanca stabilita la Falconara di Maritima, localitate la circa 100 de kilometri de Norcia, epicentrul cutremurului cu magnitudinea de 6,5 din aceasta dimineata, ne-a relatat ca se pregatea sa iasa din casa, sa mearga la biserica, cand a inceput cutremurul.

MAE, precizari dupa cutremurul din Italia: Nici un roman nu a cerut asistenta. Numerele de telefon la care pot suna romanii pentru ajutor

Ambasada Romaniei la Roma a luat legatura cu autoritatile italiene, dupa cutremurul care a lovit, duminica dimineata, centrul Italiei. Pana in acest moment, misiunea diplomatica nu a primit cereri de asistenta, informeaza un comunicat de presa al Ministerului de Externe, remis redactiei.

VIDEO. De ce nu se intorc romanii din Italia? Coruptii din tara ii sperie mai tare decat cutremurele. Violentele administratiei lui Marian Oprisan din Focsani au bagat un tanar in spital

Vasile Codru din Focsani, aflat in Piata Unirii, a postat pe Facebook o actiune violenta a administratiei Marian Oprisan impotriva unui tanar care avea in maini Platforma Romania 100, lansata de premierul Dacian Ciolos. Jandarmii l-ar fi incatusat pe tanar. Vasile Codru spune ca romanii nnu se intorc in tara pentru ca ii sperie mai tare abuzurile autoritatilor romane decat cutremurele din Italia.

In 2015, romanii din Italia au declarat venituri de peste 5,5 miliarde de euro

Joi, 27 octombrie, la Roma, a fost prezentat Raportul anual cu privire la situatia strainilor din Italia, intitulat Dossier Statistico Immigrazione 2016. Din Raport se contureaza imaginea comunitatii de romani, cea mai numeroasa din Peninsula. E o comunitate care creste din punct de vedere numeric, in ciuda crizei din ultimii ani, si contribuie constant la economia Italiei, explica pentru Hotnews. ro Antonio Ricci, coordonator al Raportului statistic.

Imagini cu seismul din Italia din timpul unui MECI unde juca si un fotbalist ROMAN! Fanii au PARASIT, de urgenta, stadionul (VIDEO)

Fotbalistul roman Alexandru Mitrita a fost si el martorul cutremurului din Italia de miercuri seara. Chiar in acel moment cand a avut loc seismul, echipa la care joaca, Pescara, juca.

Cutremurul din Italia a avut loc dupa ce o bucata de scoarta terestra s-a scufundat cu jumatate de metru

Cutremurul de saptamana aceasta, din centrul Italiei, a avut loc dupa ce o bucata de scoarta terestra cu o lungime de 18 kilometri, o latime de 10 kilometri si o grosime de 9 kilometri s-a scufundat cu jumatate de metru, explica La Repubblica, afirmand ca acest lucru a facut ca seismul sa produca pagube foarte mari.

Specialistii sustin ca ultimul cutremur din Italia s-a produs dupa ce o bucata de scoarta terestra s-a scufundat cu jumatate de metru. Replicile vor dura saptamani

Cutremurul de saptamana aceasta, din centrul Italiei, a avut loc dupa ce o bucata de scoarta terestra cu o lungime de 18 kilometri, o latime de 10 kilometri si o grosime de noua kilometri s-a scufundat cu jumatate de metru.

Urmele cutremurului din Italia: Crapatura uriasa in munte dupa seism (VIDEO)

Italia a fost centrul unui nou cutremur, duminica dimineata, specialistii spunand ca a avut magnitudinea 6,5, desi initial anuntasera 7,1. Mai multe cladiri s-au prabusit, printre acestea si.

MAE: Doua echipe consulare ale Romaniei sunt gata sa se deplaseze in regiunea afectata de cutremurele din Italia

Doua echipe consulare mobile din cadrul Ambasadei Romaniei la Roma si Consulatului General al Romaniei la Bologna sunt pregatite sa se deplaseze in zona calamitata a Italiei, pentru a acorda asistenta consulara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )