Libnet.ro
UNICEF

23:00

Apple explica scandalul bendgate: iPhone 6 Plus nu e de vina

Playtech Playtech,
Apple explica scandalul bendgate: iPhone 6 Plus nu e de vina

Pentru ca nu se mai puteau ascunde dupa deget, oficialii Apple au decis sa lanseze un comunicat oficial despre scandalulbendgate. Daca nu ati urmarit stirile din ultimele zile, merita sa stiti ca au inceput sa apara online foarte multe dovezi cum ca noile smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt mai flexibile decat s-ar astepta cineva. Cu alte cuvinte, se indoaie destul de mult si, nefiind realizate din plastic, uita sa mai revina la forma initiala. Pentru ca au []. continuă pe Playtech

Viralul BendGate cu iPhone 6 Plus indoit ar putea fi cel mai mare fals de pe Internet

Bendgate a devenit cosmarul Apple, dar videoclipul in care un iPhone 6 Plus se indoaie usor poate fi un fals. Viralul are circa 33 de milioane de afisari, dar si cateva ciudatenii care nu se potrivesc cu realitatea si declaratiile Apple. iPhone 6 Plus se indoaie a fost subiectul acestei saptamani. Totul a pornit dupa cateva mesaje publicate pe Twitter si videoclipul incarcat pe YouTube de Unbox Therapy. Are aproape 33 de milioane de vizualizari in prezent. Cu siguranta a [].

Record Apple: 10 milioane de telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute in primul weekend

Apple , unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, a reusit sa depaseasca un nou record de vanzari, dupa ce noile modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au depasit pragul de 10 milioane de unitati comercializate, noteaza CNET .

Record Apple: 10 milioane de telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute in primul weekend

Apple , unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume, a reusit sa depaseasca un nou record de vanzari, dupa ce noile modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au depasit pragul de 10 milioane de unitati comercializate, noteaza CNET .

Cea mai neagra saptamana pentru Apple a pornit de la un viral fals: Cat de usor se indoaie iPhone 6 Plus

IPhone 6 Plus a fost indoit, pe 23 septembrie, intr-un videoclip publicat pe YouTube si devenit viral. Asa a debutat cosmarul bendgate pentru Apple, dar acum acel video s-ar putea dovedi fals.

REACTIA Apple la telefoanele indoite. Ce trebuie sa faca posesorii de iPhone 6 Plus

Apple va inlocui smartphone-urile care s-au indoit in mod accidental in perioada de garantie, scrie Business Insider, in contextul in care tot mai multi posesori de iPhone 6 Plus reclama ca noul telefon de la.

iPhone 6 Plus, ironizat pe internet

Faptul ca iPhone 6 Plus s-ar indoi cu usurinta a fost taxat de concurenta, dar si de utilizatori pe internet, care au facut misto de Apple. Dupa ce ieri LG a ras de Apple, astazi a venit randul Samsung. iPhone 6 Plusa fost abia lansat pe piata si a ajuns la cativa utilizatori. Din pacate pentru ei, au descoperit ca telefonul se poate indoi usor in buzunar. Un utilizator a testat daca telefonul sau se poate indoi cu degetele. El [].

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ajuns in premiera in Romania

Primele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost livrate in Romania prin QuickMobile. QuickMobile aduce clientilor din Romania primele telefoane iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Cei care au dorit dispozitivele, le-au putut precomanda pe site-ul magazinului online imediat dupa ce au fost anuntate de Apple. Cele doua telefoane au fost precomandate de circa 1. 500 de clienti, iar QuickMobile afirma ca numarul acestora se va tripla spre sfarsitul lunii noiembrie, se arata in comunicatul remis Playtech. Citeste [].

Primele teste confirma o autonomie slaba pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus

Cu toate ca oficialii Apple se mandreau in prezentare cu autonomia noilor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, testele reale nu sunt la fel de optimiste. Aproape ca in fiecare an, noile iPhone 6 si iPhone 6 Plus vin la pachet cu o baterie mai mare care, in teorie, ar trebui sa stea la baza unei autonomii sporite. Din pacate, daca ar fi sa credem clasamentul de mai jos realizat de cei de la PhoneArena, autonomia noile terminale nu este [].

Cum rade internetul de iPhone 6 Plus

Faptul ca iPhone 6 Plus s-ar indoi cu usurinta a fost taxat de concurenta, dar si de utilizatori pe internet, care au facut misto de Apple. Dupa ce ieri LG a ras de Apple, astazi a venit randul Samsung.

iPhone 6 Plus se indoaie si ramane indoit (video)

Pe internet au aparut imagini ale utilizatorilor de iPhone 6 Plus care au raportat faptul ca telefonul se indoaie tinut in buzunarul din fata al pantalonilor. Ulterior a aparut si un test de indoire care arata acest lucru. Materialele de calitate slaba au dus la pierderea imaginii de produs robust si premium a Apple iPhone, acest dispozitiv fiind acum in linie cele de la Samsung si HTC, doar ca nejustificat de scump.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )