Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple, in fata celei mai mari achizitii din istoria sa - Ar putea da 3,2 miliarde dolari pentru o companie de echipamente si servicii audio

Hotnews Hotnews,
 Apple, in fata celei mai mari achizitii din istoria sa - Ar putea da 3,2 miliarde dolari pentru o companie de echipamente si servicii audio

Apple este in discutii foarte avansate pentru a cumpara, cu 3,2 miliarde dolari, compania Beats Electronics care vinde casti si echipamente audio de studio, dar a lansat si un serviciu de streaming online, scrie Financial Times. Ar fi cea mai mare achizitie din istoria Apple care a cumparat zeci de companii, insa rar a dat peste 200 milioane dolari pe una. Cele doua parti nu s-au inteles asupra tuturor aspectelor, iar planul ar putea sa cada, spun sursele. continuă pe Hotnews

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Bloomberg: Romania, unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti.

Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european,.

Campioni de milioane. Topul celor mai mari venituri din sport

Sunt tineri, frumosi, iar numele lor este scandat de milioane de fani. insa mai au ceva. Si asta pentru ca imaginea lor chiar face milioane de dolari. Revista Forbes a intocmit un top al celor mai bine platiti sportivi din lume. Clasamentul a fost intocmit pe baza veniturilor din luna iunie a anului trecut.

Tentativa de asasinare a celei mai bogate femei din Monaco

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, in sud-estul Frantei, relateaza AFP. in acelasi atac a fost grav ranit si soferul lui Helene Pastor.

Isarescu:Romania incheie de rambursat imprumutul de la FMI cu rezerve valutare mai mari. Programul cu FMI a fost eficient

Romania va termina de rambursat imprumutul de la Fondul Monetar International in 2015 cu rezerve valutare mai mari decat in momentul in care a contractat imprumutul si cu rezerve minime obligatorii reduse de la 40% la 18% la valuta, a declarat, joi, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei.

Ponta ii raspunde guvernatorului BNR: Firma lui Isarescu plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Premierul Victor Ponta sustine ca Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania, el sustinand ca nu s-a schimbat nicio taxa care priveste mediul de afaceri.

Replica lui Ponta pentru Isarescu: Plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Victor Ponta a comentat miercuri, la Giurgiu, afirmatia guvernatorului BNR Mugur Isarescu, actionar al unei companii ce produce vin, care s-a aratat indignat de povara fiscala pe care o firma trebuie sa o suporte. Premierul afirma ca guvernatorul BNR plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania, sustinand ca nu s-a schimbat nicio taxa care vizeaza mediul de afaceri.

Victor Ponta: Firma lui Isarescu plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Premierul Victor Ponta sustine ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania. Domnul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )