Libnet.ro
UNICEF

14:00

Replica lui Ponta pentru Isarescu: Plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Hotnews Hotnews,
 Replica lui Ponta pentru Isarescu: Plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Victor Ponta a comentat miercuri, la Giurgiu, afirmatia guvernatorului BNR Mugur Isarescu, actionar al unei companii ce produce vin, care s-a aratat indignat de povara fiscala pe care o firma trebuie sa o suporte. Premierul afirma ca guvernatorul BNR plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania, sustinand ca nu s-a schimbat nicio taxa care vizeaza mediul de afaceri. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Firma lui Isarescu plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Premierul Victor Ponta sustine ca guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania. Domnul.

Ponta ii raspunde guvernatorului BNR: Firma lui Isarescu plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Premierul Victor Ponta sustine ca Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar are profit mai mare, asa cum au toate companiile din Romania, el sustinand ca nu s-a schimbat nicio taxa care priveste mediul de afaceri.

Victor Ponta il contrazice pe Isarescu: Firma guvernatorului plateste taxe mai mari pentru ca are profit mai mare

Victor Ponta a comentat astazi pe marginea declaratiilor facute de guvernatorul BNR despre taxele platite in calitatea sa de actionar la o firma. Premierul a spus ca Mugur Isarescu plateste taxe mai mari la stat pentru ca firma la care este actionar.

Ponta: Situatia din Ucraina, cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani pentru Romania

Situatia din Ucraina, care se agraveaza de la o zi la alta, reprezinta pentru Romania cea mai mare provocare de securitate din ultimii 20 de ani, a declarat premierul Victor Ponta, afirmand ca tara noastra trebuie sa fie cat mai bine.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )