Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple a premiat doi ingineri romani care descoperit o problema de securitate in sistemul de operare iOS

Adevărul Adevărul,
Apple a premiat doi ingineri romani care descoperit o problema de securitate in sistemul de operare iOS

Compania Apple a premiat doi ingineri romani pentru ca au descoperit o functie nesecurizata in softul iOS si au raportat-o direct producatorului. Functia era folosita atunci cand clientii brandului utilizau smart watch-ul pe post de walkie-talkie. in urma sesizarii, functia a fost blocata de Apple la nivel global. continuă pe Adevărul

Apple premiaza 2 IT-isti romani care au descoperit o vulnerabilitate globala in sistemele producatorului american

Apple a oferit recent aprecieri si recompense inginerilor romani care au semnalat in cursul lunii iulie o problema de securitate ce afecta device-urile sale. Cei doi specialisti IT, parte din comunitatea Digital Nation si activand in prezent in sfera cloud si securitate cibernetica, au descoperit o functie nesecurizata in softul iOS si au raportat-o direct producatorului.

Falimentul celei mai vehi agentii de turism din lume. Ministerul Turismului: Pana acum nu exista sesizari ale unor turisti romani care au cumparat vacante de la Thomas Cook

Pana in acest moment nu au fost depuse sesizari din partea turistilor romani care au cumparat pachete turistice de la Thomas Cook, iar din datele existente nu reiese ca ar exista romani aflati in dificultate astfel incat sa necesite repatrierea dupa falimentul celei mai vechi agentii de turism din lume, sustine Ministerul Turismului.

Doi romani au descoperit o vulnerabilitate globala si au fost premiati de Apple

Apple a oferit recent aprecieri si recompensa inginerilor romani care au semnalat in cursul lunii iulie o problema de securitate ce afecta devicesisti IT, parte din comunitatea Digital Nation si activand in prezent in sf.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )