Libnet.ro
UNICEF

09:00

Aproape 2 miliarde de euro, disponibile pentru romani prin doua programe europene noi

România Liberă România Liberă,
Aproape 2 miliarde de euro, disponibile pentru romani prin doua programe europene noi

Comisia Europeana a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania, PO Asistenta Tehnica, in valoare de 251 milioane de euro, si PO Competitivitate, 1,58 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Primim de la UE 1,53 miliarde euro pentru cresterea competitivitatii economiei

Tara noastra primeste 1,53 miliarde euro pentru cresterea competitivitatii economiei si pentru implementarea eficienta a fondurilor europene, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, Comisia Europeana CE) a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania, axate pe sporirea competitivitatii si asistenta tehnica in implementarea fondurilor europene.

3 milioane de euro amenda pentru companii de foraj

Consiliul Concurentei a amendat cu aproape 3 milioane euro, pentru ca ar fi trucat unele licitatii pentru lucrari de foraj organizate de Romgaz Medias, companiile Dafora Medias, Upetrom 1 Mai, Foraj Sonde Craiova si Foraj Sonde Targu-Mures, potrivit unor surse din piata energetica .

Uniunea Europeana a aprobat proiecte de investitii de peste 17 miliarde euro in Grecia

Comisia Europeana a aprobat, luni, 18 proiecte de investitii in Grecia, pentru implementarea carora cel mai indatorat stat din zona euro va primi peste 17 miliarde de euro in perioada 2014-2020, potrivit unui.

Orange Elvetia, cumparata de un miliardar francez pe 2,3 miliarde euro

Operatorul de telefonie mobila Orange Elvetia va fi cumparat de catre Xavier Niel, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Franta, pentru suma de 2,3 miliarde de euro, tranzactia urmand sa fie definitivata in primul trimestru al anului viitor, relateaza Financial Times, conform Mediafax.

UBS, amendata cu 1,1 miliarde euro in Franta

UBS AG, cea mai mare banca elvetiana, trebuie sa plateasca o amenda in valoare de 1,1 miliarde de euro dupa ce a pierdut un proces in Franta, in care a fost acuzata de spalare de bani si evaziune fiscala.

CNADNR liciteaza cu 6 milioane euro studiul pentru drumul expres Constanta-Braila

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) organizeaza o licitatie pentru studiul de fezabilitate privind drumul expres Constanta-Tulcea-Braila, potrivit datelor publicate pe SEAP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )