Libnet.ro
UNICEF

20:30

Aproape 5.000 de politisti, mobilizati pentru protejarea scolilor evreiesti din Franta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aproape 5.000 de politisti, mobilizati pentru protejarea scolilor evreiesti din Franta

Aproape 5. 000 de politisti si jandarmi francezi au fost mobilizati, incepand de luni, pentru a proteja toate scolile si lacasurile de cult evreiesti din tara, iar in 48 de ore vor fi trimisi si militari suplimentari, a anuntat ministrul de Interne. continuă pe Wall-Street Ro

Blue Air discuta cu oficialii din Cipru pentru protejarea pasagerilor Cyprus Airways

Managementul companiei autohtone de aviatie Blue Air se afla in Cipru, ca sa gaseasca solutii, impreuna cu oficialii locali, pentru protejarea pasagerilor afectati in urma falimentului Cyprus Airways, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

FRANTA: Peste 10.000 de militari, mobilizati pentru a asigura securitatea PUNCTELOR SENSIBILE

Ministrul francez al Apararii, Jean-Yves Le Drian, a anuntat, luni, ca tara sa va mobiliza 10. 000 de militari incepand de marti seara pentru a asigura securitatea punctelor sensibile de pe teritoriul tarii, dupa atentatele jihadiste de la Paris.

MAI a anulat o licitatie pentru protejarea infrastructurii IT

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a anulat, in luna decembrie, o licitatie estimata la 61 milioane de lei pentru servicii de protectie antivirus a infrastructurii IT a institutiei, motivul fiind numarul redus al ofertantilor, care nu face posibila asigurarea unui nivel satisfacator al concurentei.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )