Libnet.ro
UNICEF

00:08

Aproape doua milioane de romani sunt rasfatatii zilei de azi. isi serbeaza ziua numelui, de Sf. Ioan

Antena3 Antena3,
Aproape doua milioane de romani sunt rasfatatii zilei de azi. isi serbeaza ziua numelui, de Sf. Ioan

Aproape doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi ziua numelui. Sfantul Ioan este prima mare sarbatoare crestina a noului an. in Romania, peste 1,4 milioane de barbati si mai mult de jumatate de. continuă pe Antena3

Aproape doua milioane de romani isi serbeaza onomastica de Sfantul Ioan

Aproape doua milioane de romani, in majoritate barbati, isi vor sarbatori onomastica miercuri, cu ocazia Sfantului Ioan.

Sfantul Ioan Botezatorul, celebrat de credinciosi: Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica

Credinciosii il celebreaza miercuri pe Sfantul Ioan Botezatorul, o zi plina de traditii si obiceiuri, si care incheie sirul sarbatorilor de iarna. Aproape doua milioane de romani, in cea mai mare parte.

Aproape 2 milioane de romani isi sarbatoresc onomastica miercuri

Aproape doua milioane de romani, in majoritate barbati, isi vor sarbatori onomastica miercuri, cu ocazia Sfantul Ioan, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI). Conform statisticilor Directiei pentru Evi.

Romania, tara datornicilor. Aproape jumatate dintre romani incep anul cu datorii neachitate si apasati de grija ratelor la banca

Romania este tara datornicilor. Aproape jumatate dintre romani incep anul 2015 cu datorii neachitate si apasati de grija ca nici nu le vor putea plati. Despre economii nici nu se pune problema. Mai putin de un.

Teamnet, fosta firma a deputatului Sebastian Ghita, va furniza Agentiei Nationale de Cadastru un sistem IT de aproape 10 milioane de euro

Teamnet International, fosta firma a deputatului Sebastian Ghita, va implementa pentru Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI) un sistem informatic integrat de cadastru si publicitate imobiliara, contract de peste 43 milioane lei 9,77 milioane de euro, inclusiv TVA), finantat cu fonduri UE, potrivit unui anunt de atribuire publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii publice SEAP). La sfarsitul anului 2013, Teamnet a mai castigat un contract major cu ANCPI - 212,4 milioane lei 48,2 milioane euro) pentru conversia unor carti funciare intr-o baza de date textuala si arhiva digitala.

Bugetul municipiului Hunedoara a fost majorat cu aproape zece milioane de lei

Bugetul municipiului Hunedoara a fost majorat cu 9,7 milioane de lei, potrivit hotararii aprobate in sedinta de astazi a Consiliului Local Hunedoara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )