Libnet.ro
UNICEF

00:08

Sfantul Ioan Botezatorul, celebrat de credinciosi: Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica

B1 B1,
Sfantul Ioan Botezatorul, celebrat de credinciosi: Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica

Credinciosii il celebreaza miercuri pe Sfantul Ioan Botezatorul, o zi plina de traditii si obiceiuri, si care incheie sirul sarbatorilor de iarna. Aproape doua milioane de romani, in cea mai mare parte. continuă pe B1

Mesaje de Sfantul Ion: urari clasice si amuzante pentru sarbatoritii deSfantul Ioan Botezatorul

Mesaje de Sfantul Ion. Crestinii ortodocsi celebreaza in fiecare an, in data de 7 ianuarie Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, considerata una dintre cele mai importante sarbatori, zi onomastica pentru foarte multi romani.

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ion

In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). Aproximativ doua milioane de.

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ioan. Ziua in care femeile sunt mai puternice decat barbatii sau adevaratul 8 Martie

Pe 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Ioan Botezatorul. Este ziua in care ne felicitam rudele si prietenii care poarta numele sfantului si asistam la cateva traditii si obiceiuri de Sfantul Ioan interesante in diferite zone ale tarii. in Transilvania si Bucovina avem Udatul ionilor, iar in Muntenia si Dobrogea Tontoroiul femeilor.

Traian Basescu, mesaj catre romanii care isi serbeaza ziua onomastica de Sfantul Ioan

Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Ioan Botezatorul. Fostul sef al statului le-a urat romanilor ce isi serbeaza ziua onomastica multa caldura, iar.

Aproape doua milioane de romani isi serbeaza onomastica de Sfantul Ioan

Aproape doua milioane de romani, in majoritate barbati, isi vor sarbatori onomastica miercuri, cu ocazia Sfantului Ioan.

Aproape doua milioane de romani sunt rasfatatii zilei de azi. isi serbeaza ziua numelui, de Sf. Ioan

Aproape doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi ziua numelui. Sfantul Ioan este prima mare sarbatoare crestina a noului an. in Romania, peste 1,4 milioane de barbati si mai mult de jumatate de.

30.000 de teleormaneni isi serbeaza ziua onomastica de Sfantul Ioan

In Teleorman, numarul celor care poarta prenumele Ioan sau Ioana si derivatele acestora Ion, Ionica, Ionut, Ionel, Jean, Ionica, Ionela, Oana, Jeana) este de aproximativ 30.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )