Libnet.ro
UNICEF

01:05

30.000 de teleormaneni isi serbeaza ziua onomastica de Sfantul Ioan

Adevărul Adevărul,
30.000 de teleormaneni isi serbeaza ziua onomastica de Sfantul Ioan

In Teleorman, numarul celor care poarta prenumele Ioan sau Ioana si derivatele acestora Ion, Ionica, Ionut, Ionel, Jean, Ionica, Ionela, Oana, Jeana) este de aproximativ 30. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, mesaj catre romanii care isi serbeaza ziua onomastica de Sfantul Ioan

Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Ioan Botezatorul. Fostul sef al statului le-a urat romanilor ce isi serbeaza ziua onomastica multa caldura, iar.

Aproape doua milioane de romani sunt rasfatatii zilei de azi. isi serbeaza ziua numelui, de Sf. Ioan

Aproape doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi ziua numelui. Sfantul Ioan este prima mare sarbatoare crestina a noului an. in Romania, peste 1,4 milioane de barbati si mai mult de jumatate de.

Sigur nu stiati ca ii cheama asa! Ce vedete isi sarbatoresc astazi ziua onomastica!

O multime de oameni isi serbeaza astazi, de Sfantul Ion, ziua onomastica. Printre acestia se numara si cateva vedete despre care nici macar nu se stia ca poarta numele Sfantului Ion.

Aproape doua milioane de romani isi serbeaza onomastica de Sfantul Ioan

Aproape doua milioane de romani, in majoritate barbati, isi vor sarbatori onomastica miercuri, cu ocazia Sfantului Ioan.

Fostul presedinte Iliescu isi va serba ziua onomastica in familie, fara a organiza primiri de oaspeti

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, isi va petrece, miercuri, ziua onomastica in familie, alaturi de sotia sa, Nina, surse din anturajul sau precizand, pentru Mediafax, ca fostul sef de stat nu va organiza primiri de oaspeti, asa cum nu facut-o nici in ultimii patru ani.

Sfantul Ioan Botezatorul, celebrat de credinciosi: Aproximativ doua milioane de romani isi serbeaza onomastica

Credinciosii il celebreaza miercuri pe Sfantul Ioan Botezatorul, o zi plina de traditii si obiceiuri, si care incheie sirul sarbatorilor de iarna. Aproape doua milioane de romani, in cea mai mare parte.

Romanii cu numele de Ioan sau Ioana si derivatele acestora isi serbeaza onomastica miercuri

Aproape doua milioane de romani, in majoritate barbati, isi vor sarbatori onomastica miercuri, cu ocazia Sfantul Ioan, potrivit Ministerului Afacerilor Interne MAI).

Traditii si obiceiuri de Sfantul Ioan. Ziua in care femeile sunt mai puternice decat barbatii sau adevaratul 8 Martie

Pe 7 ianuarie, crestinii il sarbatoresc pe Sf. Ioan Botezatorul. Este ziua in care ne felicitam rudele si prietenii care poarta numele sfantului si asistam la cateva traditii si obiceiuri de Sfantul Ioan interesante in diferite zone ale tarii. in Transilvania si Bucovina avem Udatul ionilor, iar in Muntenia si Dobrogea Tontoroiul femeilor.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, mesaje catre romanii care isi serbeaza onomastica

Cu ocazia sarbatoririi Sfantului Ioan Botezatorul, presedintele tarii, Klaus Iohannis a transmis un mesaj celor ce isi serbeaza, miercuri, onomastica. De ziua Sfantului Ioan Botezatorul le urez tuturor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )