Libnet.ro
UNICEF

13:30

Aproape jumatate dintre romani isi cauta vacantele de pe mobil sau tableta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproape jumatate dintre romani isi cauta vacantele de pe mobil sau tableta

Peste 47% dintre romanii care au cautat vacante sau bilete de avion online de la inceputul acestui an au folosit un dispozitiv mobil. Procentul este aproape dublu fata de anul trecut, conform datelor analizate de Vola. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Aproape jumatate dintre romani isi cauta vacantele de pe mobil sau tableta

Peste 47% dintre romanii care au cautat vacante sau bilete de avion online de la inceputul acestui an au folosit un dispozitiv mobil. Procentul este aproape dublu fata de anul trecut, conform datelor analizate de Vola. ro, cel mai mare portal de turism.

Aproape jumatate dintre respondenti isi cauta vacantele de pe mobil sau tableta

Peste 47% dintre romanii care au cautat vacante sau bilete de avion online de la inceputul acestui an au folosit un dispozitiv mobil. Procentul este aproape dublu fata de anul trecut, conform datelor analizate de Vola. ro.

SONDAJ Aproape jumatate dintre romani au pe cineva in familie care este plecat in strainatate. De ce aleg romanii sa plece din Romania

46% din romani au cel putin un membru al familiei care este plecat la munca in strainatate, Italia, Germania si Spania fiind tarile spre care s-au indreptat cei mai multi romani, releva un studiu IRES. Veniturile scazute si lipsa locurilor de munca sunt factorii determinati ai plecarii lor in strainatate.

Sondaj INSCOP: 85% dintre romani sunt de acord cu impozitarea marilor averi. 77,8% considera ca Executivul trebuie sa colaboreze strans cu seful statului pe orice subiect de interes public

Un sondaj INSCOP releva ca majortatea romanilor considera ca alegerile parlamentare si cele prezidentiale ar trebui organizate in acelasi timp, iar marile averi ar trebui impozitate. 63% dintre romani sunt de.

Posta Romana pierde din ce in ce mai mult teren in fata furnizorilor privati: In 2014 au fost procesate de 2,3 ori mai multe colete postale, dar aproape 90% dintre acestea au fost livrate de furnizorii privati

Peste 62 milioane de colete postale au fost procesate anul trecut pe piata locala, 2,3 ori mai multe colete postale fata de anul 2013, aproape 90% dintre acestea fiind prelucrate de catre furnizorii privati si numai 10,31% de catre Posta Romana, arata datele publicate luni de autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM. Coletele postale reprezinta doar 10% din traficul postal total, insa si la acest capitol Posta pierde teren. Astfel, traficul postal total a crescut cu 10% anul trecut pana la peste 623,2 milioane de trimietri postale, din care Posta Romana a procesat peste 366,8 milioane de trimiteri 58,86%). Spre comparatie, in 2013, Posta procesase 68,09% din traficul postal total.

Liviu Dragnea isi lanseaza candidatura sustinut de peste jumatate dintre filialele PSD

Liviu Dragnea va participa, duminica, de la ora 11, la Conferinta Extraordinara a Organizatiei Judetene Teleorman, in cadrul sedintei urmand sa isi anunte oficial intrarea in cursa pentru sefia PSD.

Gabriel Gidea, Kingston: Peste 50% din romani isi cumpara azi un PC pentru jocuri. Gaming-ul este viitorul industriei

Peste 50% din clientii care isi cumpara un PC fac aceasta achizitie pentru a-si imbunatati performantele in jocuri, fiind unul dintre cele mai importante segmente de crestere ale unei industrii care a fost puternic lovita de aparitia pe piata a noilor.

INFOGRAFIC Aproape jumatate din tinerii europeni sunt someri, desi este cea mai educata generatie din istorie

Copiii si tinerii europeni petrec cel putin 17 ani in sistemul de invatamant, iar tendinta este de crestere a anilor de studiu, ei reprezentand statistic cea mai educata generatie din istorie. Totusi, aproape 30% din tinerii nativi sunt someri, in timp ce numarul celor de origine straina atinge aproape 50%, arata raportul Comisiei Europene, publicat in luna septembrie, pentru anul 2014.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )