Libnet.ro
UNICEF

12:00

Aproximativ 150 de delfini au esuat pe o plaja din Japonia

B1 B1,
Aproximativ 150 de delfini au esuat pe o plaja din Japonia

Aproximativ 150 de delfini au esuat vineri pe o plaja din nord-estul Japoniei, iar autoritatile au depus eforturi disperate pentru a-i salva, relateaza ABC News. Unii dintre delfini au fost gasiti in viata, dar. continuă pe B1

Aproape 150 de delfini au esuat pe o plaja din Japonia

Circa 150 de delfini au esuat vineri pe o plaja din Japonia, iar localnicii si autoritatile au depus eforturi disperate pentru a-i salva, relateaza AGERPRES. Cetaceele au fost descoperite in localitatea Hokota,.

Faze Tari: Situatie tragi-comica! A vrut sa se inece in fantana, insa metoda de sinucidere a dat gres; Un barbat din Japonia a facut sex cu peste 12.000 de femei; S-a facut de tot rasul! Cum a mancat David Cameron un banal hot-dog!

Bancile ne-au lasat in fundul gol! Nu a mai putut suporta si a iesit in strada asa cum a lasat-o banca. Un fotomodel din orasul siberian Irkutsk. Imaginile care s-au viralizat peste noapte. Tenny, catelul din Hong Kong care stie sa faca flotari. Un catel, mare amator de sport, starneste.

Elena Udrea incearca din nou, vineri, sa obtina eliberarea din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri cererea Elenei Udrea de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cercetarea sub control judiciar in dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Dezvoltarii se afla in arest preventiv din 25 februarie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )