Libnet.ro
UNICEF

14:00

Aproximativ 20 de persoane date disparute la Bombay, in urma prabusirii unui imobil

Hotnews Hotnews,
 Aproximativ 20 de persoane date disparute la Bombay, in urma prabusirii unui imobil

Un imobil de cinci etaje s-a prabusit vineri la Bombay, capitala economica a Indiei, iar aproximativ 20 de persoane sunt date disparute, a declarat un oficial din oras pentru AFP, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

India: Circa 20 de persoane, date disparute in urma prabusirii unui imobil

Un imobil de cinci etaje s-a prabusit astazi la Bombay, capitala economica a Indiei, aproximativ 20 de persoane fiind declarate disparute, conform surselor de presa.

Bombay: Aproximativ 20 de persoane disparute dupa prabusirea unui imobil de cinci etaje

Aproximativ 20 de persoane sunt date disparute dupa ce, vineri, un imobil de cinci etaje s-a prabusit in Bombay, capitala economica a Indiei. intre 20 si 24 de persoane se afla sub daramaturi, a declarat .

CLADIRE PRABUSITA in India: 20 de oameni sunt dati disparuti.

20 de persoane sunt date disparute la Bombay, in India, dupa ce o cladire cu cinci etaje s-a prabusit, a declarat un oficial din oras pentru AFP, conform Mediafax. Intre 20 si 24 de persoane se afla sub daramaturi, a declarat acest oficial, Manisha Mahiskar. Potrivit unor locuitori din cartier, situat in estul orasului, aproximativ 60 de persoane locuiau in imobil, aflat in proprietatea unui organism municipal. Sapte persoane au iesit, deja, dintre daramaturi, potrivit acestui .

India: sase persoane au murit si alte zeci sunt disparute in urma prabusirii unei cladiri de locuinte

Cel putin sase oameni au murit si alte zeci sunt captive printre daramaturile unei cladiri de patru etaje care s-a prabusit vineri in Mumbai, cel mai populat oras din India.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )