Libnet.ro
UNICEF

09:00

Aproximativ 20 de raiduri americane si arabe impotriva Statului Islamic, in nordul Siriei

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 20 de raiduri americane si arabe impotriva Statului Islamic, in nordul Siriei

Armata americana si forte ale unor tari partenere au efectuat, pentru prima oara, raiduri aeriene contra unor pozitii ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) in Siria, a anuntat luni Pentagonul, relateaza AFP. Reprezentantii Observatorului sirian pentru drepturile omului au adaugat ca aproximativ 20 de raiduri au fost efectuate, marti dimineata, in nordul Siriei. continuă pe Adevărul

UPDATE Aproximativ 20 de raiduri americane si arabe impotriva Statului Islamic, in nordul Siriei

Armata americana si forte ale unor tari partenere au efectuat, pentru prima oara, raiduri aeriene contra unor pozitii ale gruparii jihadiste Stat Islamic SI) in Siria, a anuntat luni Pentagonul, relateaza AFP. Reprezentantii Observatorului sirian pentru drepturile omului au adaugat ca aproximativ 20 de raiduri au fost efectuate, marti dimineata, in nordul Siriei.

Aproximativ 20 de raiduri americane si arabe impotriva organizatiei Stat Islamic in Siria

Statele Unite si aliatii lor arabi au efectuat marti dimineata aproximativ 20 de raiduri impotriva pozitiilor organizatiei Stat Islamic in provincia siriana Raqa nord). Coalitia internationala condusa.

Al doilea film cu ostaticul britanic John Cantlie: Occidentul subestimeaza puterea si zelul Statului Islamic

Un al doilea film cu ostaticul britanic a fost dat publicitatii de militantii Statului Islamic SI). Cea de-a doua filmare cu John Cantlie a aparut la mai putin de o saptamana dupa primul video cu britanicul rapit in 2012 in Siria.

Manuel Valls asigura ca Franta nu este intimidata de amenintarile Statului Islamic

Premierul francez Manuel Valls a dat asigurari, luni, ca Franta nu va bate in retragere in ceea ce priveste determinarea sa de a combate organizatia Statului Islamic, relateaza AFP. Ministrul de interne.

UPDATE Armata americana bombardeaza pozitii ale Statului Islamic in Siria (Pentagonul)

Armata americana si partenerii sai au efectuat pentru prima data raiduri impotriva pozitiilor grupului Statul Islamic in Siria, a anuntat luni Pentagonul, scrie de AFP. UPDATE:SUA au efectuat atacuri aeriene asupra a 20 de obiective ale gruparii extremiste Statul Islamic pe teritoriul Siriei, la Raqa, anunta ONG-urile.

Regele Iordaniei: Ridicarea Statului Islamic ar fi putut fi evitata. Lumea trebuie sa se uneasca impotriva SI

Statele Unite si alte tari ar fi trebuit sa intervina in Siria mai devreme pentru a preveni raspandirea gruparii Statul Islamic, a declarat regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Ridicarea.

UPDATE: Cetatean francez, rapit in Algeria de o grupare afiliata Statului Islamic. Franta confirma dar nu negociaza

Un cetatean francez a fost rapit, luni, in Algeria, de o organizatie islamista afiliata gruparii teroriste Statul Islamic, relateaza AFP, conform Mediafax. Gruparea a anuntat ca il va ucide in cel mult 24 de ore, daca Franta nu va opri atacurile aeriene contra SI in Siria.

Cetatean francez, rapit in Algeria de o grupare afiliata Statului Islamic

Un cetatean francez a fost rapit, luni, in Algeria, de o organizatie islamista afiliata gruparii teroriste Statul Islamic, relateaza AFP, conform Mediafax. Gruparea a anuntat ca il va ucide in cel mult 24 de ore, daca Franta nu va opri atacurile aeriene contra SI in Siria.

Un cetatean francez a fost rapit in Algeria: O grupare afiliata Statului Islamic revendica fapta

Un cetatean francez a fost rapit, duminica seara, in localitatea algeriana Tizi Ouzou, potrivit serviciilor de spionaj citate de France24. O grupare islamista afiliata organizatiei Stat Islamic a revendicat,.

Sute de mii de sirieni s-au refugiat in Turcia din calea Statului Islamic

000 de refugiati sirieni, care au plecat din calea ororilor facute de organizatia Statul Islamic, au intrat in ultimele patru zile in Turcia, a anuntat luni adjunctul prim-ministrului turc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )