Libnet.ro
UNICEF

10:30

Aproximativ 270 de persoane, ranite in Turcia, in urma cutremurului din Marea Egee (VIDEO)

B1 B1,
Aproximativ 270 de persoane, ranite in Turcia, in urma cutremurului din Marea Egee (VIDEO)

Aproximativ 270 de persoane au fost ranite in zone situate pe litoralul Turciei dupa cutremurul de 6,4 grade produs in Marea Egee, in nord-estul Greciei, anunta autoritatile turce, potrivit ctvnews. ca. Ahmet. continuă pe B1

Aproximativ 150 de persoane, ranite in Turcia, in urma cutremurului din Marea Egee

Aproximativ 150 de persoane au fost ranite in zone situate pe litoralul Turciei dupa cutremurul de 6,4 grade produs in Marea Egee, in nord-estul Greciei, anunta autoritatile turce, potrivit ctvnews. ca. Ahmet.

270 de raniti in Turcia, in urma cutremurului din Grecia

Cel putin 266 de persoane au fost ranite in zone situate pe litoralul Turciei dupa cutremurul de 6,4 grade produs in Marea Egee, in nord-estul Greciei, anunta autoritatile turce, citate de AFP.

Atentat in Parcul Poporului. 31 de morti si 90 de raniti in urma exploziilor din piata Xinjiang

UPDATE: Treizeci si unu de persoane si-au pierdut viata si peste 90 au fost ranite in atentatul comis joi dimineata intr-o piata in aer liber din Urumqi, resedinta administrativa a regiunii musulmane .

Accident grav pe DN73, in Arges. Trei persoane, ranite

Trei persoane au fost ranite, miercuri dimineata, intr-un accident produs pe DN3, in judetul Arges. Trei autoturisme au fost implicate. Circulatia rutiera pe DN73 Pitesti Campulung este oprita pe ambele sensuri in zona localitatii argesene Piscani. Potrivit primelor date, trei persoane au fost ranite.

Sapte persoane ranite in Rusia, dupa ce o conducta cu apa fierbinte s-a rupt sub un autobuz plin cu pasageri

Sapte persoane au fost ranite in Rusia, dupa ce o conducta cu apa fierbinte s-a rupt sub un autobuz plin cu pasageri. Accidentul a avut loc intr-un oras din estul Siberiei. Soferul autobuzului a incercat sa.

Franta: Trei persoane au murit in urma intermperiilor din ultimele zile

Trei persoane au murit in sudul Frantei, unde au avut loc precipitatii si furtuni puternice, iar zeci de mii de locuinte au ramas fara energie electrica. Rafalele de vant au atins in anumite localitati 120.

Trei morti, in urma furtunilor din Franta

Trei persoane au murit in sudul Frantei, in urma precipitatiilor si furtunilor puternice, au anuntat autoritatile franceze, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )