Libnet.ro
UNICEF

12:30

270 de raniti in Turcia, in urma cutremurului din Grecia

România Liberă România Liberă,
270 de raniti in Turcia, in urma cutremurului din Grecia

Cel putin 266 de persoane au fost ranite in zone situate pe litoralul Turciei dupa cutremurul de 6,4 grade produs in Marea Egee, in nord-estul Greciei, anunta autoritatile turce, citate de AFP. continuă pe România Liberă

Aproximativ 270 de persoane, ranite in Turcia, in urma cutremurului din Marea Egee (VIDEO)

Aproximativ 270 de persoane au fost ranite in zone situate pe litoralul Turciei dupa cutremurul de 6,4 grade produs in Marea Egee, in nord-estul Greciei, anunta autoritatile turce, potrivit ctvnews. ca. Ahmet.

Aproximativ 150 de persoane, ranite in Turcia, in urma cutremurului din Marea Egee

Aproximativ 150 de persoane au fost ranite in zone situate pe litoralul Turciei dupa cutremurul de 6,4 grade produs in Marea Egee, in nord-estul Greciei, anunta autoritatile turce, potrivit ctvnews. ca. Ahmet.

Atentat in Parcul Poporului. 31 de morti si 90 de raniti in urma exploziilor din piata Xinjiang

UPDATE: Treizeci si unu de persoane si-au pierdut viata si peste 90 au fost ranite in atentatul comis joi dimineata intr-o piata in aer liber din Urumqi, resedinta administrativa a regiunii musulmane .

Oficial FMI: Cresterea economica din Grecia, Bulgaria, Romania si Ungaria este incetinita de coruptie

Cresterea economica din Grecia, Bulgaria, Romania si Ungaria este incetinita de coruptie. Asta a afirmat directorul adjunct al Departamentului European al Fondului Monetar International FMI), Aasim Husain.

Cutremurul din Grecia a facut sute de victime in Turcia: Peste 270 de persoane au fost ranite

Cel putin 266 de persoane care se aflau in zone situate pe litoralul Turciei au fost ranite, dupa cutremurul de 6,4 grade produs sambata in Marea Egee, in nord-estul Greciei, au anuntat autoritatile turce,.

Atac armat intr-un campus studentesc din California: Cel putin 3 morti si 7 raniti

Cel putin trei persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite intr-un incident armat produs vineri seara in campusul studentesc Isla Vista, situat in vecinatatea Universitatii UC Santa Barbara, in statul.

VIDEO Atentat intr-o piata aglomerata din China. Cel putin 31 de morti si 94 de raniti

Cel putin 31 de persoane au fost ucise joi dimineata intr-un atentat produs la Urumqi, capitala regiunii musulmane Xinjiang, in vestul Chinei, anunta agentia China Noua.

Cum sa naufragiezi pe cea mai frumoasa plaja din Grecia

Exista inca o multime de controverse in ceea ce priveste povestea epavei vasului Panagiotis, de pe celebra plaja Navagio din Zakynthos. Nu se stie daca a fost un naufragiu real al unei ambarcatiuni care.

Incident armat intr-un campus studentesc din California. Cel putin 3 morti!

Un incident armat a avut loc intr-un campus studentesc al Universitatii Santa Barbara, din statul american California. Cel putin trei persoane au decedat, iar alte sapte au fost ranite.

Trei morti, in urma furtunilor din Franta

Trei persoane au murit in sudul Frantei, in urma precipitatiilor si furtunilor puternice, au anuntat autoritatile franceze, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )