Libnet.ro
UNICEF

14:00

Oficial FMI: Cresterea economica din Grecia, Bulgaria, Romania si Ungaria este incetinita de coruptie

B1 B1,
Oficial FMI: Cresterea economica din Grecia, Bulgaria, Romania si Ungaria este incetinita de coruptie

Cresterea economica din Grecia, Bulgaria, Romania si Ungaria este incetinita de coruptie. Asta a afirmat directorul adjunct al Departamentului European al Fondului Monetar International FMI), Aasim Husain. continuă pe B1

FMI: Cresterea economica din Romania este incetinita de coruptie

Cresterea economica din Romania, Grecia, Bulgaria si Ungaria este incetinita de coruptie, a declarat directorul adjunct al Departamentului European al Fondului Monetar International FMI), Aasim Husain.

FMI: Coruptia incetineste cresterea economica in Romania, Ungaria, Bulgaria si Grecia

Cresterea economica din Grecia, Bulgaria, Romania si Ungaria este incetinita de coruptie, a declarat directorul adjunct al Departamentului European al Fondului Monetar International FMI), Aasim Husain. Tarile cu cea mai rapida crestere economica din Europa de Est vor fi Polonia si Letonia, cea din urma fiind o tara care isi revine rapid dupa contractia puternica din timpul crizei economice.

Christian Tour a pus ochii pe mai multe hoteluri din Spania, Grecia si Romania

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, si-a propus sa dezvolte un lant hotelier cu peste 2. 000 de locuri de cazare in statiuni din Grecia si Spania, si opereaza deja un resort de 4 stele in insula Corfu, unde.

Directorul Artistic al Operei Nationale din Grecia,Myron Michailidis, la pupitrul Operei Nationale Bucuresti

Unul dintre cei mai importanti dirijori din Grecia, Myron Michailidis, este invitatul special al Operei Nationale Bucuresti. Director Artistic al Operei Nationale din Grecia, maestrul Michailidis va dirija vineri, 23.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )