Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproximativ 4.000 de romance mor, anual, din cauza cancerului de san

Antena3 Antena3,
Aproximativ 4.000 de romance mor, anual, din cauza cancerului de san

Romania are anual, aproximativ 6. 000 de cazuri noi de cancer de san, iar in jur de 4. 000 de femei mor, in acelasi interval, din cauza acestei maladii, a anuntat, vineri, seful clinicii de chirurgie de la. continuă pe Antena3

Aproximativ 4.000 de romance mor, anual, din cauza cancerului de san

Romania are anual, aproximativ 6. 000 de cazuri noi de cancer de san, iar in jur de 4. 000 de femei mor, in acelasi interval, din cauza acestei maladii, a anuntat, vineri, seful clinicii de chirurgie de la Institutul Oncologic Bucuresti, prof. dr. Alexandru Blidaru.

Bugetul statului pierde peste un miliard de lei anual din cauza erorilor contabile

Anual bugetul statului pierde incasari de peste un miliard de lei din cauza erorilor contabile comise de administratorii pietelor comerciale si agricole.

ONU: Aproximativ 6,5 milioane de sirieni si-au abandonat locuintele din cauza razboiului

ONU a anuntat, luni, ca numarul sirienilor nevoiti sa-si abandoneze casele din cauza razboiului a inregistrat o crestere foarte mare, ajungand la 6,5 milioane de persoane, informeaza AFP, citata de.

Obama le-a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei sanatatii

Presedintele Barack Obama le-a cerut scuze ieri, intr-un interviu televizat, americanilor care isi pierd asigurarea pe caz de boala din cauza reformei sale a sanatatii, in ciuda asigurarilor repetate pe care le-a oferit.

Presedintele Obama a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei ...

Ca efect secundar al reformei promulgate in 2010 de catre presedinte, dupa intrarea in vigoare a partii centrale a masurilor la inceputul lui octombrie, firme de asigurari, care domina piata sanatatii, au reziliat in mod unilateral pachete devenite ilegale, obligandu-i pe unii americani sa isi schimbe asigurarile, implicand in unele cazuri cresteri ale primelor. Imi pare rau ca se afla in aceasta situatie din cauza promisiunilor pe care le-am facut, a declarat Obama pentru NBC, promitand ca .

Viceprimar Suceava: Pistele pentru biciclete nu pot fi folosite din cauza stalpilor instalati in mijlocul lor

Pistele pentru biciclete trasate in Suceava nu pot fi folosite din cauza stalpilor de iluminat public care, in anumite zone, sunt in mijlocul lor, a anuntat, joi, viceprimarul orasului, Ovidiu Doroftei PNL),.

Spania: Regiunea Valencia si-a inchis televiziunea si radioul din cauza datoriilor

Regiunea Valencia din estul Spaniei a fost fortata sa-si inchida televiziunea si radioul din cauza problemelor financiare, relateaza AFP.

ONU: 6,5 milioane de sirieni si-au abandonat locuintele din cauza razboiului

ONU a anuntat ca numarul sirienilor nevoiti sa-si abandoneze casele din cauza razboiului a inregistrat o crestere foarte mare, atingand de-acum 6,5 milioane de persoane.

Peste 125.000 de persoane, evacuate in Filipine din cauza taifunului Haiyan (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Considerat cel mai violent taifun din acest an, Haiyan a dus la evacuarea a peste 125. 000 de persoane, la inchiderea a numeroase scoli, iar mai.

Profesorii ies in strada din cauza saraciei. 10.000 de oameni sunt asteptati la miting. Protestul paralizeaza traficul

Profesorii au inceput sa se adune, miercuri dimineata, in fata Guvernului, pentru un mare miting, la care sunt asteptati 10. 000 de cadre didactice,nemultumite de salarii si de conditiile din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )