Libnet.ro
UNICEF

00:08

Aproximativ 70 de raniti in urma unui accident cu un tren deraiat in Rusia

Adevărul Adevărul,
Aproximativ 70 de raniti in urma unui accident cu un tren deraiat in Rusia

Aproximativ 70 de persoane au fost ranite duminica, dintre care sase sunt in stare grava, dupa ce un tren a deraiat in sudul regiunii ruse Krasnodar, in apropiere de Marea Neagra, informeaza agentia de stiri RIA Novosti. continuă pe Adevărul

Mehedinti: Un copil a murit iar alti trei minori au ajuns la spital in urma unui accident produs de un politist (VIDEO)

Un copil a murit iar alti trei minori au ajuns la spital in urma unui accident produs de un politist. Accidentul s-a produs chiar in centrul comunei Gruia din judetul Mehedinti. Acolo, seful de post din.

Bacauan cazut intr-o fantana, in urma unui accident cu ATV-ul

Un barbat in varsta de 37 de ani, din localitatea bacauana Luizi Calugara, a vazut moartea cu ochii, in aceasta dupa-amiaza, dupa e a cazut intr-o fantana. Din cate se pare, barbatul se plimba cu un ATV si, la un moment dat, s-a lovit de un pietroi, fiind aruncat in putul adanc de 40 de metri.

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au fost raniti in urma unui conflict din curtea unitatii

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminica, dupa ce au fost injunghiati in urma unui conflict izbucnit in curtea unitatii, reprezentantii penitenciarului sustinand ca nu se.

ACCIDENT in Mehedinti: Un politist a calcat cu masina un copil.

Un copil a murit si trei au fost raniti grav, in urma unui accident petrecut joi noapte, in jurul orei 22,30, in comuna mehedinteana Gruia, dupa ce masina condusa de seful Postului de Politie din localitate a intrat pe contrasens si a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordura, scrie Mediafax. Potrivit martorilor, un grup de mai multi copii se afla pe trotuar, aproape de bordura, cand o masina condusa de Petre Nedelcu, sef al Postului de Politie din comuna mehedinteana Gruia .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2582 seconds )