Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei

Aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei, cu un numar substantial de echipamente, iar alti 20. 000 sunt in continuare mobilizati de-a lungul frontierei dintre cele doua tari, a declarat joi o sursa din cadrul NATO, citata de AFP. continuă pe Adevărul

NATO: Aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei

Aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei, cu un numar substantial de echipamente, iar alti 20. 000 sunt in continuare mobilizati de-a lungul frontierei dintre cele.

NATO: Aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei, cu un numar substantial de echipamente

Aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei, cu un numar substantial de echipamente, iar alti 20. 000 sunt in continuare mobilizati de-a lungul frontierei dintre cele doua.

NATO: O mie de militari rusi se afla in continuare pe teritoriul Ucrainei

O sursa din cadrul NATO anunta ca aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei, cu un numar substantial de echipamente, iar alti 20. 000 sunt in continuare mobilizati de-a.

incalcarea armistitiului in estul Ucrainei este reclamata si de Keiv si de separatisti

Autoritatile de la Kiev si separatistii pro-rusi din estul Ucrainei se acuza reciproc de incalcarea armistitiului in mai multe localitati din regiune.

Cartea pe care RUSIA o joaca in fata lumii. Ce se va intampla cu regiunile din estul Ucrainei: Speram ca negocierile sa inceapa mai repede

Armistitiul rezista in estul Ucrainei, in ciuda bombardamentelor care au continuat. Moscova a avansat acum ideea acordarii unui statut special regiunilor din est pentru a pune capat luptelor. Uniunea.

Barroso: UE intentioneaza sa coopereze cu Rusia in estul Ucrainei. Un nou razboi rece nu corespunde intereselor nimanui

Uniunea Europeana intentioneaza sa coopereze cu Federatia Rusa pentru a se ajunge la o solutie politica a conflictului din estul Ucrainei, a declarat presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso,.

Kievul si separatistii se acuza din nou de iNCALCAREA armistitiului in estul Ucrainei

Ministerul ucrainean al Apararii a acuzat din nou separatistii prorusi de incalcarea armistitiului in mai multe localitati din estul Ucrainei, relateaza agentia Ukrinform, in pagina electronica, potrivit.

Kievul si separatistii se acuza din nou de incalcarea armistitiului in estul Ucrainei

Ministerul ucrainean al Apararii a acuzat din nou separatistii prorusi de incalcarea armistitiului in mai multe localitati din estul Ucrainei, relateaza agentia Ukrinform, in pagina electronica, citata de Mediafax.

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi nu poate fi castigat doar prin mijloace militare, a declarat, luni, la Mariupol, presedintele ucrainean Petro Porosenko, informeaza AFP,.

Petro Porosenko: Conflictul din estul Ucrainei nu poate fi castigat doar prin mijloace militare

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat, luni, ca este imposibil de castigat conflictul din estul Ucrainei dintre armata si rebelii prorusi doar prin mijloace militare. Liderul ucrainean a cerut o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,247 seconds )