Libnet.ro
UNICEF

07:30

Arabia Saudita, acuzata ca a folosit bombe americane impotriva rebelilor huthi

România Liberă România Liberă,
Arabia Saudita, acuzata ca a folosit bombe americane impotriva rebelilor huthi

Arabia Saudita a folosit bombe cu submunitie, furnizate de catre americani, in atacuri aeriene asupra unor zone aflate sub controlul rebelilor huthi in Yemen, acuza Organizatia nonguvernamentala pentru apararea drepturilor omului Human Rights Watch HRW), conform CNN, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de promovare a Romaniei in ultimii 25 ani in aceasta tara, a declarat premierul Victor Ponta, citt de Mediafax. Seful Guvernului se afla intr-un turneu in mai multe tari din Golf, avand joi intalniri cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud, si cu ministrul saudit al Comertului si Industriei, Tawfig Fawzan Alrabiah.

Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )