Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

B1 B1,
Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de. continuă pe B1

Victor Ponta, in Arabia Saudita: Principala problema este lipsa de promovare, am cam disparut dupa 1990

Autoritatile romane vor incerca sa convinga oamenii de afaceri din Arabia Saudita sa investeasca in agricultura, sistemul sanitar, proiecte energetice si imobiliare, principala problema fiind lipsa de promovare a Romaniei in ultimii 25 ani in aceasta tara, a declarat premierul Victor Ponta, citt de Mediafax. Seful Guvernului se afla intr-un turneu in mai multe tari din Golf, avand joi intalniri cu regele Arabiei Saudite, Salman Bin Abdulaziz Al Saud, si cu ministrul saudit al Comertului si Industriei, Tawfig Fawzan Alrabiah.

Mai multi senatori vor participa la vizita lui Ponta in EAU, Arabia Saudita, Qatar si Kuweit

Mai multi senatori, printre care Ilie Sarbu si Titus Corlatean, il vor insoti pe premierul Victor Ponta in vizita oficiala din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite EAU), Qatar si Kuweit, in perioada 29 aprile - 5 mai.

Arabia Saudita a arestat 93 de presupusi membri SI si a dejucat un atentat terorist la Ambasada SUA

Arabia Saudita a arestat 93 de persoane suspectate ca fac parte din gruparea Statul Islamic SI), inclusiv doua persoane care ar fi planuit un atentat cu masina capcana, dejucat, la Ambasada Statelor Unite din.

Arabia Saudita anunta ca a dejucat un atentat al Statului Islamic la Ambasada SUA

Arabia Saudita a arestat 93 de persoane suspectate ca fac parte din gruparea Statul Islamic SI), inclusiv doua persoane care ar fi planuit un atentat cu masina capcana, dejucat, la Ambasada Statelor Unite din Riyadh, a anuntat marti Ministerul de Interne, potrivit Mediafax.

General iranian: Arabia Saudita bombardeaza si ucide cu nerusinare

Comandantul Corpului Gardienilor Revolutiei din Iran acuza Arabia Saudita ca ar calca pe urmele Israelului prin atacurile aeriene in Yemen, relateaza postul Europa Libera, conform Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )