Libnet.ro
UNICEF

11:30

Arabia Saudita anunta ca a dejucat un atentat al Statului Islamic la Ambasada SUA

România Liberă România Liberă,
Arabia Saudita anunta ca a dejucat un atentat al Statului Islamic la Ambasada SUA

Arabia Saudita a arestat 93 de persoane suspectate ca fac parte din gruparea Statul Islamic SI), inclusiv doua persoane care ar fi planuit un atentat cu masina capcana, dejucat, la Ambasada Statelor Unite din Riyadh, a anuntat marti Ministerul de Interne, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Arabia Saudita a arestat 93 de presupusi membri SI si a dejucat un atentat terorist la Ambasada SUA

Arabia Saudita a arestat 93 de persoane suspectate ca fac parte din gruparea Statul Islamic SI), inclusiv doua persoane care ar fi planuit un atentat cu masina capcana, dejucat, la Ambasada Statelor Unite din.

Terorist din reteaua Stat Islamic acuzat ca a omorat doi politisti, arestat in Arabia Saudita

Autoritatile din Arabia Saudita au arestat vineri un presupus membru al retelei teroriste Stat Islamic acuzat ca a asasinat doi agenti de politie, informeaza MEDIAFAX. Yazid Mohammed Abu Nayan a fost arestat.

General iranian: Arabia Saudita bombardeaza si ucide cu nerusinare

Comandantul Corpului Gardienilor Revolutiei din Iran acuza Arabia Saudita ca ar calca pe urmele Israelului prin atacurile aeriene in Yemen, relateaza postul Europa Libera, conform Mediafax.

Mai multi senatori vor participa la vizita lui Ponta in EAU, Arabia Saudita, Qatar si Kuweit

Mai multi senatori, printre care Ilie Sarbu si Titus Corlatean, il vor insoti pe premierul Victor Ponta in vizita oficiala din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite EAU), Qatar si Kuweit, in perioada 29 aprile - 5 mai.

Boko Haram isi schimba denumirea in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic

Gruparea terorista Boko Haram si-a schimbat denumirea in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic ISWAP). Anterior, liderul gruparii facuse un juramant de credinta Statului Islamic.

Fostul presedinte George W Bush il critica pe Obama : Este naiv in privinta Iranului si pierde razboiul impotriva Statului Islamic

Fostul presedinte american George W. Bush l-a criticat extrem de dur pe succesorul sau, intr-o intalnire cu usile inchise cu donatori evrei, carora le-a spus ca Barack Obama este naiv in privinta Iranului si acordului in domeniul nuclear si ca pierde razboiul impotriva Statului Islamic SI).

Alianta teroristilor! Boko Haram isi schimba numele in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic

Gruparea terorista nigeriana Boko Haram si-a schimbat numele in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic ISWAP), in timp ce militantii au lansat o noua ofensiva asupra fortelor guvernamentale, relateaza.

Gruparea islamista armata Boko Haram si-a schimbat denumirea in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic

Gruparea terorista nigeriana Boko Haram si-a schimbat numele in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic ISWAP), in timp ce militantii au lansat o noua ofensiva asupra fortelor guvernamentale, relateaza.

Boko Haram isi schimba denumirea in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic

Gruparea terorista nigeriana Boko Haram si-a schimbat numele in Provincia Africa de Vest a Statului Islamic ISWAP), in timp ce militantii au lansat o noua ofensiva asupra fortelor guvernamentale, relateaza The Independent.

Cinci jurnalisti din Libia au fost executati de militanti ai Statului Islamic

Jihadisti din gruparea terorista Statul Islamic au omorat cinci jurnalisti libieni, intr-o regiune din estul Libiei, anunta un comandant militar din aceasta tara citat de Reuters si Le Monde.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )