Libnet.ro
UNICEF

15:30

Arad: Peste 80 de locatari ai unui bloc evacuati, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament

B1 B1,
Arad: Peste 80 de locatari ai unui bloc evacuati, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament

Peste 80 de locatari ai unui bloc din municipiul Arad au fost evacuati, in noaptea de luni spre marti, dupa ce in blocul in care locuiau a izbucnit un incendiu. Focul a pornit intr-un apartament de la parterul. continuă pe B1

INCENDIU in Arad: Locatarii unui bloc au fost evacuati.

Un bloc din centrul municipiului Arad a fost evacuat, in noaptea de luni spre marti, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament, iar peste 80 de locatari au iesit in strada din caza fumului dens, zeci de persoane avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au inhalat fum, transmite Mediafax. Incendiul s-a produs intr-un apartament de la parterul unui bloc aflat in vecinatatea sediului Consiliului Judetean Arad, iar fumul dens i-a alertat pe unii locatari, o parte iesind din imobil si .

Descoperirea surprinzatoare facuta de locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe a speriat locatarii unui bloc din Suceava. Animalul a fost gasit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Oamenii spun ca s-au gandit ca vulpea ar putea fi turbata, asa ca au sunat la.

VIDEO O vulpe posibil turbata a speriat locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe agitata a provocat panica printre locatarii unui bloc din cartierul Zamca al municipiului Suceava. Animalul a fost descoperit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Vulpea, posibil turbata, a fost prinsa de un echipaj format din hingheri, politisti locali si un medic veterinar.

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Cel putin 20 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene, citata de AFP, atacul a fost comis de mai multe persoane.

Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

UPDATE: 21:00:Numarul mortilor a ajuns la 30, relateaza AFP. Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene,.

UPDATE: Cel putin 59 de morti si peste 175 de raniti in atacul din Nairobi. Luptele CONTINUA.

Cel putin 59 de persoane au fost ucise in atacul asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de un comando islamist, potrivit unui nou bilant oferit duminica de ministrul kenyan de Interne, Joseph Ole Lenku, transmite Mediafax. Pana in prezent avem 59 de persoane ucise, a declarat ministrul, adaugand ca alte 175 au fost ranite. Un bilant anterior, oferit de seful Crucii Rosii kenyene, Abbas Gullet, anunta 43 de morti si peste 200 de raniti. Printre persoanele ucise se .

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )