Libnet.ro
UNICEF

17:30

INCENDIU in Arad: Locatarii unui bloc au fost evacuati.

România Liberă România Liberă,
INCENDIU in Arad: Locatarii unui bloc au fost evacuati.

Un bloc din centrul municipiului Arad a fost evacuat, in noaptea de luni spre marti, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament, iar peste 80 de locatari au iesit in strada din caza fumului dens, zeci de persoane avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au inhalat fum, transmite Mediafax. Incendiul s-a produs intr-un apartament de la parterul unui bloc aflat in vecinatatea sediului Consiliului Judetean Arad, iar fumul dens i-a alertat pe unii locatari, o parte iesind din imobil si . continuă pe România Liberă

VIDEO O vulpe posibil turbata a speriat locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe agitata a provocat panica printre locatarii unui bloc din cartierul Zamca al municipiului Suceava. Animalul a fost descoperit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Vulpea, posibil turbata, a fost prinsa de un echipaj format din hingheri, politisti locali si un medic veterinar.

Descoperirea surprinzatoare facuta de locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe a speriat locatarii unui bloc din Suceava. Animalul a fost gasit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Oamenii spun ca s-au gandit ca vulpea ar putea fi turbata, asa ca au sunat la.

Arad: Peste 80 de locatari ai unui bloc evacuati, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament

Peste 80 de locatari ai unui bloc din municipiul Arad au fost evacuati, in noaptea de luni spre marti, dupa ce in blocul in care locuiau a izbucnit un incendiu. Focul a pornit intr-un apartament de la parterul.

Turistii din Acapulco, blocati din cauza inundatiilor, au fost evacuati

Cei 40. 000 de turisti blocati de o saptamana in celebra statiune Acapulco din cauza iunundatiilor devastatoare au fost evacuati cu mari eforturi. Autoritatile au reusit sa redeschida traficul pe.

40.000 turisti din Acapulco, afectati de inundatii, au fost evacuati

Cei 40. 000 de turisti blocati de o saptamana in statiunea mexicana Acapulco, din cauza iunundatiilor, au fost evacuati, potrivit surselor de presa.

Locatarii unui bloc din Arad au fost evacuati din cauza unui incendiu. Zeci de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Panica intr-un bloc dintr-un cartier aradean in noaptea de luni spre marti cand toti locatarii au trebuit evacuati. Totul a pornit de la un incendiu izbucnit intr-un apartament.

Un fost director din RATB a fost retinut de DNA pentru trafic de influenta

Radu-Viorel Jianu, fost director in cadrul RATB, a fost retinut de procurorii anticoruptie pentru 24 de ore, fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata.

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

Fost director din RATB, retinut de DNA pentru trafic de influenta

Un fost director al Departamentului Achizitii Publice din RATB a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce ar fi pretins si primit bani pentru a interveni in favoarea a doua firme ce urmareau sa obtina un contract privind valorificarea si dezmembrarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )