Libnet.ro
UNICEF

19:30

Locatarii unui bloc din Arad au fost evacuati din cauza unui incendiu. Zeci de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Adevărul Adevărul,
Locatarii unui bloc din Arad au fost evacuati din cauza unui incendiu. Zeci de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Panica intr-un bloc dintr-un cartier aradean in noaptea de luni spre marti cand toti locatarii au trebuit evacuati. Totul a pornit de la un incendiu izbucnit intr-un apartament. continuă pe Adevărul

Descoperirea surprinzatoare facuta de locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe a speriat locatarii unui bloc din Suceava. Animalul a fost gasit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Oamenii spun ca s-au gandit ca vulpea ar putea fi turbata, asa ca au sunat la.

VIDEO O vulpe posibil turbata a speriat locatarii unui bloc din Suceava

O vulpe agitata a provocat panica printre locatarii unui bloc din cartierul Zamca al municipiului Suceava. Animalul a fost descoperit la etajul al patrulea, ascuns printre florile de pe scara. Vulpea, posibil turbata, a fost prinsa de un echipaj format din hingheri, politisti locali si un medic veterinar.

INCENDIU in Arad: Locatarii unui bloc au fost evacuati.

Un bloc din centrul municipiului Arad a fost evacuat, in noaptea de luni spre marti, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament, iar peste 80 de locatari au iesit in strada din caza fumului dens, zeci de persoane avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au inhalat fum, transmite Mediafax. Incendiul s-a produs intr-un apartament de la parterul unui bloc aflat in vecinatatea sediului Consiliului Judetean Arad, iar fumul dens i-a alertat pe unii locatari, o parte iesind din imobil si .

Arad: Peste 80 de locatari ai unui bloc evacuati, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un apartament

Peste 80 de locatari ai unui bloc din municipiul Arad au fost evacuati, in noaptea de luni spre marti, dupa ce in blocul in care locuiau a izbucnit un incendiu. Focul a pornit intr-un apartament de la parterul.

Un primar scump. Cum arata parcul de 8,7 milioane lei din Arad

Reamenajarea unui parc din Arad a costat municipalitatea peste 8,7 milioane de lei, in conditiile in care suprafata parcului abia depaseste jumatate de hectar. Proiectul, derulat din fonduri europene, a fost.

Turistii din Acapulco, blocati din cauza inundatiilor, au fost evacuati

Cei 40. 000 de turisti blocati de o saptamana in celebra statiune Acapulco din cauza iunundatiilor devastatoare au fost evacuati cu mari eforturi. Autoritatile au reusit sa redeschida traficul pe.

40.000 turisti din Acapulco, afectati de inundatii, au fost evacuati

Cei 40. 000 de turisti blocati de o saptamana in statiunea mexicana Acapulco, din cauza iunundatiilor, au fost evacuati, potrivit surselor de presa.

Accident spectaculos in timpul unui raliu din Olanda

Un accident spectaculos dar, din fericire, fara consecinte grave s-a produs in timpul unui raliu din Olanda. in timp ce rula cu 100 de kilometri la ora, soferul nu a reusit sa franeze la timp iar masina s-a.

CURAJ INCREDIBIL. Ce i-a spus un copil de patru ani unui terorist din Nairobi.

Un baietel britanic de patru ani, aflat in mall-ul din Kenya in timpul atacului armat, a dat dovada de un curaj uimitor in fata unui terorist inarmat, relateaza Daily Mail. In timp ce isi proteja mama impuscata in picior si sora in varsta de de sase ani, copilul i-a spus unuia dintre teroristi ca este un om foarte rau. Atacatorului i s-a facut mila de familie si, in mod incredibil, i-a cerut baietelului iertare si i-a oferit batoane de ciocolata. Te rog, iarta-ma, nu suntem monstri, i-ar .

Cum se prezinta Romania la unul dintre cele mai mari targuri de turism din lume: Standul nostru, cat cel al unui hotel din Grecia

Aflat in apropierea standurilor de prezentare a Greciei, Turciei si Ciprului, spatiul destinat Romaniei este de mici dimensiuni, aproximativ 20 mp, comparabil doar cu standul unui hotel din Grecia. Spatiul disponibil este prea mic. Am aflat abia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )