Libnet.ro
UNICEF

18:00

Arad: Un politist beat a lovit mortal cu masina un barbat care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni

Hotnews Hotnews,
 Arad: Un politist beat a lovit mortal cu masina un barbat care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni

Un subofiter de politie care s-a urcat beat la volan a accidentat mortal un barbat care traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni, marti dupa-amiaza, soferul fiind cercetat penal pentru ucidere din culpa, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Un politist beat a lovit mortal cu masina un barbat care traversa strada pe zebra

Un subofiter de politie care s-a urcat beat la volan a accidentat mortal un barbat care traversa strada regulamentar, pe o trecere de pietoni, soferul fiind cercetat penal pentru ucidere din culpa.

Un politist beat A ACCIDENTAT MORTAL un barbat, pe trecerea de pietoni (VIDEO)

Un politist beat a accidentat mortal un barbat care traversa strada regulamentar. Accidentul s-a petrecut, marti dupa amiaza, in Arad. Victima se deplasa regulamentar pe trecerea de pietoni, pe langa.

Un politist beat a ucis un barbat pe trecerea de pietoni

Un barbat din Arad a fost accidentat moral pe o trecere de pietoni din Arad. Potrivit aradon. ro, soferul vinovat este un politist. Din primele cercetari efectuate la fata locului, s-a stabilit ca un.

Capitala: Un barbat care conducea fara permis a fost oprit de politisti cu focuri de arma

Un barbat care conducea, vineri, fara permis o masina inmatriculata in Marea Britanie, in zona Rahova, a fost oprit de catre polisti cu impuscaturi, informeaza Digi 24. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, soferul nu a oprit in momentul in care a fost somat de politisti, acesta a accelerat si a lovit intentionat masina Politiei. Mai mult, cunoscutii soferului au iesit cu arme albe sa ii sara in ajutor.

Accident grav in Gorj. Cinci persoane ranite grav, dupa ce masina in care erau a intrat intr-un cap de pod

Cinci persoane cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat, luni dimineata, intr-un cap de pod. Potrivit ISU Gorj, accidentul s-a produs pe E 79,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )