Libnet.ro
UNICEF

09:00

Arad: Ungureanu, pe locul doi cu 33,6%; Ovidiu Marian (USL) - 45,8% - rezultate partiale BEJ

Hotnews Hotnews,
Arad: Ungureanu, pe locul doi cu 33,6%; Ovidiu Marian (USL) - 45,8% - rezultate partiale BEJ

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu se afla pe locul al doilea in privinta voturilor obtinute in Colegiul senatorial 1 Arad, obtinand 33,6 la suta din voturi, in timp ce contracandidatul USL Ovidiu Marian a primit 45,8 procente, conform rezultatelor partiale date publicitatii de BEJ. continuă pe Hotnews

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Arad: Mihai Razvan Ungureanu, pe locul doi cu 33,6 la ...

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu se afla pe locul al doilea in privinta voturilor obtinute in Colegiul senatorial 1 Arad, obtinand 33,6 la suta din voturi, in timp ce contracandidatul USL Ovidiu Marian a primit 45,8 procente, conform rezultatelor partiale date publicitatii de BEJ, informeaza Mediafax. Potrivit Biroului Electoral Judetean BEJ) Arad, la ora 7. 00 in judet erau numarate voturile pentru Senat din 168 de sectii din cele 439, respectiv 38,2 la suta. In Colegiul Senatorial 1, .

Mihai Razvan Ungureanu, pe locul doi la parlamentare, cu 33,6% voturi: Contracandidatul sau din USL a obtinut 45,8 procente

Presedintele Fortei Civice, Mihai-Razvan Ungureanu, a obtinut 33,6% din voturile exprimate duminica, in Colegiul senatorial 1 Arad, aflandu-se pe locul al doilea, dupa contracandidatul USL Ovidiu Marian, care a.

Mihai Razvan Ungureanu, pe locul doi la Arad, cu 33,6 la suta - rezultate partiale BEJ

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu se afla pe locul al doilea in privinta voturilor obtinute in Colegiul senatorial 1 Arad, obtinand 33,6 la suta din voturi, in timp ce contracandidatul USL Ovidiu Marian a.

Gheorghe Flutur, ales senator de pe locul doi: Contracandidatul sau din USL nu a adunat voturile necesare pentru a inchide colegiul

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a castigat cel de-al treilea mandat de senator la Suceava, desi s-a pozitionat pe locul al doilea la alegeri, cu 42,67% din voturi. Reusita lui Flutur se datoreaza.

Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa candidatul USL, potrivit numaratorii partiale

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%,.

Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa candidatul USL, dar anunta ca este deputat

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%,.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Chelaru: Elena Udrea se afla pe locul doi, dupa ...

Vicepresedintele PSD Ioan Chelaru a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX ca Elena Udrea, candidat in colegiul Roman pentru Camera Deputatilor, se afla pe locul al doilea, dupa candidatul USL Liviu Bratescu, cotat cu 48,4%. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Chelaru a precizat ca pana in acest moment la nivelul colegiului Roman pentru Camera Deputatilor s-au numarat voturile din 9 sectii de votare din totalul de 49. Citeste si USL .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )