Libnet.ro
UNICEF

06:00

Aradeanca, prima fabrica de jucarii din Romania. Nadia Comaneci, Oana Zavoranu si Cleopatra Stratan, printre vedetele care si-au facut aici papusi

Adevărul Adevărul,
Aradeanca, prima fabrica de jucarii din Romania. Nadia Comaneci, Oana Zavoranu si Cleopatra Stratan, printre vedetele care si-au facut aici papusi

Aradeanca a fost prima fabrica de jucarii din Romania, fiind infiintata in anul 1949, adica acum mai bine de 66 de ani. La inceput, firma producea papusi, medalii, insigne si cupe sportive in ateliere micute. Cu timpul, a ajuns sa produca si papusi ale unor vedete. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI. Care e povestea chirurgului care a patentat prima operatie de stenoza mitrala din Romania

In ziarele de joi, citim despre poveste chirurgului care a patentat si realizat prima operatie de stenoza mitrala din Romania, despre situatia disperata de la Institutul Parhon, despre solutiile inedite pentru magazinul online, dar si despre posibila trecere a lui Reghecampf la U Cluj.

Prima femeie general din Armata Romana, Floarea Serban, a preluat conducerea Romarm

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a preluat conducerea Romarm, dupa ce fostul director al producatorului de armament a fost arestat saptamana trecuta pentru abuz in serviciu. Potrivit.

Prima femeie-general din Armata Romana preia sefia Romarm

Floarea Serban, prima femeie-general din Armata Romana, a preluat conducerea Romarm, dupa ce Dan Tache, fostul director al producatorului de armament, a fost arestat saptamana trecuta pentru abuz in serviciu. Serban a fost trimisa in judecata in 2013, in dosarul privind cumpararea unor locuinte de serviciu pe baza unor declaratii false.

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a preluat sefia Romarm

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, trimisa in judecata in dosarul privind cumpararea unor locuinte de serviciu in baza unor declaratii false, a preluat conducerea Romarm. Fostul director al.

Lucescu, dupa egalul cu Bayern: A fost prima partida adevarata din 2015

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Sahtior Donetk, a spus, dupa meciul cu Bayern Munchen, incheiat cu scorul de 0-0, ca este multumit de evolutia elevilor sai si ca aceasta a fost prima partida adevarata din 2015 pentru clubul sau.

Licitatia privind evaluarea a 13 asiguratori din Romania: Toti auditorii au castigat cate un contract, chiar daca uneori nu au avut cea mai mica oferta

13 companii de asigurari, care reprezinta cel putin 80% din sectorul de asigurari din Romania, vor fi evaluate pana la 30 iunie 2015 de catre companiile de audit Mazars Romania, ErnstYoungAssurance Services, Deloitte Audit, KPMG Audit, Pricewaterhousecoopers Audit si Milliman, a anuntat miercuri ASF, la capatul unei licitatii demarate anul trecut. Datele din SEAP, consultate de HotNews. ro, arata ca toti auditorii participanti au castigat cel putin cate un contract, chiar daca in loturile desemnati castigatori nu au avut cele mai mici oferte de pret, in conditiile in care criteriul de atribuire era pretul cel mai redus. ASF a transmis HotNews. ro ca nu a existat nici o contestatie a rezultatelor licitatiei dar si explicatii privind ofertele respinse.

Cele mai rare nume de fete din Romania

Cele mai rare nume de fete din Romania sunt tot mai cautate de parintii care doresc sa le puna prenume care sa-i diferentieze de toti ceilalti copii si, mai apoi, adulti pe care-i vor intalni pe parcursul vietii.

Enel a suspendat temporar vanzarea activelor din Romania

Enel a suspendat temporar vanzarea activelor din Romania, intrucat in 2014 a reusit sa isi reduca gradul de indatorare, dupa ce in urma cu o luna directorul executiv al grupului italian de utilitati.

Enel suspenda vanzarea activelor din Romania

Enel a suspendat temporar vanzarea activelor din Romania, deoarece anul trecut a reusit sa isi reduca gradul de indatorare, informeaza Mediafax.

Coalitia pentru Mediu din Romania cere demisia presedintelui AFM

Coalitia pentru Mediu din Romania CMR) solicita demisia presedintelui Administratiei Fondului pentru Mediu, Adrian Gearap, pentru grave nereguli in acordarea finantarilor in cadrul programului vizand constientizarea publicului privind protectia mediului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )