Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aradul e sub ape, dupa o ploaie torentiala. Canalizarea nu a mai facut fata

Antena3 Antena3,
Aradul e sub ape, dupa o ploaie torentiala. Canalizarea nu a mai facut fata

Imagini incredibile la Arad dupa furtuna care a lovit orasul. Apa depaseste in anumite zone inundate 1 metru inaltime, iar oamenii se deplaseaza cu greu prin oras. Transportul in comun este blocat, iar. continuă pe Antena3

Ploaie torentiala la Timisoara. Mall-ul, strazile, spitalul si zeci de case, inundate

O ploaie torentiala de o ora a facut ravagii in Timisoara. Mai multe strazi au fost inundate complet, iar circulatia a fost blocata dupa ce soferii s-au trezit cu masinile acoperite de ape. Apa a inundat si.

Mall inundat dupa o ploaie torentiala

Un mall din Timisoara a fost inundat dupa ce a plouat torential timp de mai bine de o ora. Atat parterul centrului comercial, cat si parcarea subterana s-au umplut de apa. in imagini se vede cum clientii merg.

Dupa ploaie, curcubeul. Mesajul simpatic transmis de Delia

Constienta de faptul ca parul ei se aseamana, pe alocuri, unui curcubeu, Delia a postat un mesaj simpatic pe Facebook. Delia a postat o fotografie cu ea in ploaie, iar sub umbrela se putea vedea curcubeul de pe.

Alina Gorghiu: Nu pot accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus, vineri, ca nu poate accepta cinismul lui Victor Ponta de a planta bombe cu ceas, setate sa explodeze in economie dupa ce nu va mai fi premier. Gorghiu a mentionat si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )