Libnet.ro
UNICEF

18:00

Arestarea lui Sova - vot negativ in Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arestarea lui Sova - vot negativ in Senat

Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Sova, inaintea votului pentru ridicarea imunitatii Vedeti video in articol) ------------- *ACTUALIZARE 13:02 Senatorul PSD Dan Sova a scapat de retinerea si arestarea preventiva in dosarul Rovinari-Turceni, rezultatul votului fiind de 79 pentru si 67 impotriva. Conform regulamentului Senatului hotararea se adopta cu o majoritate de 50 plus 1 din numarul total al senatorilor. * Sova: Toate probele de la dosar indica contrariul acuzatiilor * Sova: Gorghiu a reprezentat Electrica intr-un contract pe care firma mea l-a castigat pentru Turceni * Ponta: Indiferent de votul Parlamentului, Valcov, Nicolescu sau and Sova pot fi trimisi in fata judecatorilor. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Momente incredibile in Parlament: Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Sova, inaintea votului pentru ridicarea imunitatii: Mai lasati-ma cu Constitutia!

Senatoarea Florina Jipa UNPR) i-a dat cu mir pe frunte colegului sau Dan Sova, miercuri la pranz, inaintea votului din plen pentru ridicarea imunitatii fostului ministru, anunta B1 Tv. Dan Sova nu reprezinta niciun pericol, a declarat miercuri senatoarea UNPR Florina Jipa, care a explicat ca a adus de la Mormantul Sfant mirul cu care l-a uns pe acesta. Fost candidat inscris in cursa pentru un fotoliu de judecator al Curtii Constitutionale luna trecuta, Florina Jipa nu a dorit sa raspunda la intrebarea jurnalistilor daca o astfel de decizie, cum a fost cea in cazul cererii DNA pentru Dan Sova, se ia cu jumatate plus unu din voturile celor prezenti sau din majoritatea absoluta. Se ia cu jumatate plus unu. ) Mai lasati-ma cu Constitutia.

Darius Valcov, unda verde pentru retinere. Arestarea lui Sova nu trece de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi pentru.

VIDEO Circa 150 de persoane au protestat in Piata Universitatii, dupa ce Senatul a respins arestarea lui Sova: Nu se mai poate, vrem anticipate / Dan S-o va lua

Circa 150 de persoane protestau miercuri in jurul orei 19. 00 in Piata Universitatii, la Fantana, fata de imunitatea parlamentara si fata de faptul ca Senatul nu a incuviintat arestarea lui Dan Sova. Pe pancarte oamenii au scrise mai multe mesaje: Parlament penal, mars la tribunal, Eu nu sovaiesc, Nu fugi de tribunal, Parlament penal, Nu sovaim, vrem dreptate, Libertate, egalitate, imunitate. Ora 23:00: Protestul s-a incheiat.

Tariceanu: in cazul votului privind arestarea lui Sova si Valcov, Senatul s-a bazat pe legea 96/2006. Vedeti ce prevede legea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca plenul Senatului s-a raportat, in cazul votului pe cererile de arestare ale lui Dan Sova si Darius Valcov, la legea 96/2006. Tariceanu a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )