Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tariceanu: in cazul votului privind arestarea lui Sova si Valcov, Senatul s-a bazat pe legea 96/2006. Vedeti ce prevede legea

Antena3 Antena3,
Tariceanu: in cazul votului privind arestarea lui Sova si Valcov, Senatul s-a bazat pe legea 96/2006. Vedeti ce prevede legea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, miercuri, ca plenul Senatului s-a raportat, in cazul votului pe cererile de arestare ale lui Dan Sova si Darius Valcov, la legea 96/2006. Tariceanu a. continuă pe Antena3

Gorghiu ii cere lui Ponta ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere pentru arestarea lui Sova si Valcov

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, sa ceara public parlamentarilor PSD sa voteze la vedere in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov.

Ce mesaj a dat Ponta inaintea votului din Senat pentru arestarea lui Sova si Valcov

Premierul Victor Ponta ii acuza pe liberali ca folosesc ideea de Justitie doar in scop politic si aduc aminte doar de cazurile din PSD, Dan Sova si Darius Valcov, uitand de liberalul Teodor Nicolescu, pentru care DNA cere, de asemenea, arestarea sa.

Alina Gorghiu: Pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate!

Liderul PNL, Alina Gorghiu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook , ca pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate. in schimb, spune ea, PNL nu se va opune masurilor cerute de DNA .

Arestarea lui Darius Valcov, aprobata de Senat

ACTUALIZARE 13:44 Valcov, la plecarea din Senat, inainte de anuntarea votului: Nu imi este teama deloc Senatorul PSD Darius Valcov a declarat inaintea anuntarii votului colegilor sai senatori in cazul cererii DNA privind incuviintarea arestarii sale preventive, ca nu ii este teama deloc si ca trebuie lasata justitia sa faca ceea ce trebuie, potrivit surselor din presa. ------------ Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate 97 de voturi pentru, 48 impotriva si cinci abtineri, transmit surse din presa. Alti 18 senatori nu au fost prezenti la vot, care a fost secret, cu bile.

Darius Valcov, unda verde pentru retinere. Arestarea lui Sova nu trece de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi pentru.

Arestarea lui Sova - vot negativ in Senat

Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Sova, inaintea votului pentru ridicarea imunitatii Vedeti video in articol) ------------- *ACTUALIZARE 13:02 Senatorul PSD Dan Sova a scapat de retinerea si arestarea preventiva in dosarul Rovinari-Turceni, rezultatul votului fiind de 79 pentru si 67 impotriva. Conform regulamentului Senatului hotararea se adopta cu o majoritate de 50 plus 1 din numarul total al senatorilor. * Sova: Toate probele de la dosar indica contrariul acuzatiilor * Sova: Gorghiu a reprezentat Electrica intr-un contract pe care firma mea l-a castigat pentru Turceni * Ponta: Indiferent de votul Parlamentului, Valcov, Nicolescu sau and Sova pot fi trimisi in fata judecatorilor.

Basescu: Antena 3 si Romania TV lanseaza o diversiune pentru a ascunde scandalul votului pentru Sova. Valcov nu m-a denuntat

Fostul presedinte Traian Basescu a postat un mesaj pe Facebook in care mentioneaza ca doua televiziuni au lansat informatia ca pe numele sau ar fi fost depus un denunt de catre Darius Valcov, informatie.

UPDATE. Cererea DNA pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov, APROBATA de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi.

Valcov a dat declaratii procurorilor DNA. Zi cu emotii pentru Sova, Valcov si Nicolescu. Politicienii afla daca ar putea fi arestati

Update 11. 09 - PNL a anuntat cum va vota in cazul cererii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive pentru Sova, Valcov si NicolescuUpdate 09. 36 - Ministrul demisionar al Finantelor,.

Victor Ponta, despre Sova, Valcov si Nicolescu: Toti cei trei parlamentari in cauza pot fi trimisi de procurori in fata judecatorilor

PSD nu va bloca actiunile in justitie in cazurile Valcov, Sova si Nicolescu. Afirmatia ii apartine liderului social-democrat Victor Ponta, informeaza B1 TV. intr-o postare pe facebook, acesta i-a acuzat pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )