Libnet.ro
UNICEF

16:00

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, urmarit penal pentru fapte de coruptie intr-un dosar de luare de mita

Adevărul Adevărul,
Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, urmarit penal pentru fapte de coruptie intr-un dosar de luare de mita

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul IPS) Teodosie, este urmarit penal pentru fapte de coruptie, in dosarul din 2009 in care este acuzat ca ar fi luat mita, cauza care initial a fost inchisa de procurori, dar acum a fost redeschisa intrucat au aparut noi date. continuă pe Adevărul

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal

Update 11. 50 -Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal_____________________________________Stirea initiala 11. 28Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a venit vineri la Directia Nationala.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal de DNA: Este o reluare a unui dosar (VIDEO)

46: Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala pe numele Arhiepiscopului pentru fapte de coruptie. Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie Snagoveanul, s-a prezentat vineri la sediul DNA pentru a.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal pentru fapte de coruptie intr-un dosar de luare de mita

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul IPS) Teodosie, este urmarit penal pentru fapte de coruptie, in dosarul din 2009 in care este acuzat ca ar fi luat mita, cauza care initial a fost inchisa de procurori, dar acum a fost redeschisa intrucat au aparut noi date.

VIDEO DNA: Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal pentru luare de mita si instigare la fals intelectual

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost citat de procurori pentru a fi audiat, informeaza Mediafax. La iesirea de la DNA, prelatul a declarat ca a fost audiat in dosarul in care a mai fost cercetat pentru ca ar fi luat mita de la un reporter ca sa il ajute sa se inscrie, in 2009, la Facultatea de Teologie de la Universitatea Ovidius din Constanta. Ora 13:41 Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca Teodosie Petrescu este urmarit penal sub aspectul savarsirii infractiuniilor de luare de mita si instigare la fals intelectual. UPDATE Avocata arhiepiscopului Tomisului, Maria Vasii, a declarat, vineri, ca IPS Teodosie este urmarit penal pentru fapte de coruptie.

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, audiat la DNA

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a venit astazi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori pentru a fi audiat intr-un dosar, arata sursele de presa.

IPS Teodosie, urmarit penal. Camera ascunsa: Cum isi negocia spaga Arhiepiscopul Tomisului

Update 14. 27-Imagini cu camera ascunsa - Cum isi negocia spaga arhiepiscopul Teodosiein 2009, arhiepiscopul Tomisului a mai fost acuzat de fapte de coruptie. El a fost filmat cu camera ascunsa in.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, audiat vineri la DNA Bucuresti

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul IPS) Teodosie, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat de procurori pentru a fi audiat intr-un dosar.

Instanta a dispus ca Adrian Videanu sa fie urmarit penal pentru abuz in serviciu

Magistratii Judecatoriei Sectorului 5 au dispus ca procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sa inceapa urmarirea penala a lui Adriean Videanu, fost primar general al Capitalei, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Decizia este definitiva.

DNA: IPS Teodosie, acuzat de luare de mita si instigare la fals intelectual

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost anuntat vineri de procurorii anticoruptie ca este acuzat de luare de mita si instigare la fals intelectual. Acesta este suspectat ca a primit 850 de euro de la o persoana in schimbul intervenirii pentru.

Arhiepiscopul Tomisului, URMARIT PENAL

In septembrie 2009, Sectia de urmarire penala si criminalistica din Parchetul instantei supreme a trimis la DNA dosarul arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie. Decizia a fost luata intrucat Teodosie a comis faptele in calitate de decan al Facultatii de Teologie, si nu in calitate de inalt ierarh al Bisericii Ortodoxe Romane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )