Libnet.ro
UNICEF

16:00

DNA: IPS Teodosie, acuzat de luare de mita si instigare la fals intelectual

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
DNA: IPS Teodosie, acuzat de luare de mita si instigare la fals intelectual

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost anuntat vineri de procurorii anticoruptie ca este acuzat de luare de mita si instigare la fals intelectual. Acesta este suspectat ca a primit 850 de euro de la o persoana in schimbul intervenirii pentru. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO DNA: Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal pentru luare de mita si instigare la fals intelectual

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie dupa ce a fost citat de procurori pentru a fi audiat, informeaza Mediafax. La iesirea de la DNA, prelatul a declarat ca a fost audiat in dosarul in care a mai fost cercetat pentru ca ar fi luat mita de la un reporter ca sa il ajute sa se inscrie, in 2009, la Facultatea de Teologie de la Universitatea Ovidius din Constanta. Ora 13:41 Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca Teodosie Petrescu este urmarit penal sub aspectul savarsirii infractiuniilor de luare de mita si instigare la fals intelectual. UPDATE Avocata arhiepiscopului Tomisului, Maria Vasii, a declarat, vineri, ca IPS Teodosie este urmarit penal pentru fapte de coruptie.

VIDEO. IPS Teodosie Tomitanul, supranumit Spagoveanul, urmarit penal de DNA dupa dezvaluirile Romaniei Libere

IPS Teodosie Tomitanul este urmarit penal pentru luare de mita si instigare la fals intelectual. Procurorii anticoruptiei i-au adus azi la cunostinta invinuirile. Dosarul penal a fost inceput in baza dezvaluiror Romaniei Libere.

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, urmarit penal pentru fapte de coruptie intr-un dosar de luare de mita

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul IPS) Teodosie, este urmarit penal pentru fapte de coruptie, in dosarul din 2009 in care este acuzat ca ar fi luat mita, cauza care initial a fost inchisa de procurori, dar acum a fost redeschisa intrucat au aparut noi date.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal pentru fapte de coruptie intr-un dosar de luare de mita

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul IPS) Teodosie, este urmarit penal pentru fapte de coruptie, in dosarul din 2009 in care este acuzat ca ar fi luat mita, cauza care initial a fost inchisa de procurori, dar acum a fost redeschisa intrucat au aparut noi date.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal de DNA: Este o reluare a unui dosar (VIDEO)

46: Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala pe numele Arhiepiscopului pentru fapte de coruptie. Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie Snagoveanul, s-a prezentat vineri la sediul DNA pentru a.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, audiat vineri la DNA Bucuresti

Arhiepiscopul Tomisului, inalt Prea Sfintitul IPS) Teodosie, s-a prezentat vineri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citat de procurori pentru a fi audiat intr-un dosar.

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, audiat la DNA

Arhiepiscopul Tomisului, iPS Teodosie, a venit astazi la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat de procurori pentru a fi audiat intr-un dosar, arata sursele de presa.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal

Update 11. 50 -Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, urmarit penal_____________________________________Stirea initiala 11. 28Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a venit vineri la Directia Nationala.

Retineri la APM si Garda de Mediu Dambovita. Directorul Mirel Nica, acuzat de santaj si luare de mita

Directorul Agentiei pentru Protectia Mediului Dambovita, Mirel Nica, alaturi de un comisar al Garzii de Mediu Dambovita, au fost retinuti, marti, de DNA, pentru santaj si luare de mita. Ambii au fost retinuti pentru 24 de ore si vor fi prezentati Tribunalul Prahova cu propunere de arestare preventiva.

IPS Teodosie, urmarit penal. Camera ascunsa: Cum isi negocia spaga Arhiepiscopul Tomisului

Update 14. 27-Imagini cu camera ascunsa - Cum isi negocia spaga arhiepiscopul Teodosiein 2009, arhiepiscopul Tomisului a mai fost acuzat de fapte de coruptie. El a fost filmat cu camera ascunsa in.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )